Fotoshoot van de zwangerschap

Fotoshoot van de zwangerschap

Zwangerschapsfotoshoot

Iets meer dan een jaar geleden was ik bij het het huwelijk van Ronald en Patricia en heb ik hun grote dag tot één mooi verhaal gefotografeerd en nu mocht ik de fotoshoot van de zwangerschap doen. Wat vond ik dit opnieuw weer bijzonder! Hun trouwdag zat nog vers in mijn geheugen en hoe mooi is het dan om hen nu samen gelukkig in verwachting te zien van hun eerste kindje.

Fotoschoot cadeau!

Het is onbeschrijfelijk om je gevoel van geluk weer te geven tijdens de zwangersschap. Daarom is een fotoshoot van de zwangerschap zo kostbaar. De zus van Patricia stuurde een App-berichtje met de vraag of ik de fotoshoot van de zwangerschap wilde doen. Zij wilde het graag cadeau geven. Wat heeft zij goed begrepen hoe waardevol dit cadeau is.

Fotoshoot van de zwangerschap

Wat was het weer leuk om elkaar te ontmoeten. Op een mooie nazomeravond hadden we rond 18.00 uur afgesproken op de heidevelden. Het gouden uurtje was fantastisch op de heide. Het licht is dan zo mooi. Ronald en Patricia wisten nog goed hoe het werkte; een fotoshoot is vooral ontspannen en gezellig. Tijdens een kleine wandeling over de heide, die prachtig in bloei stond, kon ik hun fotograferen. Terwijl we over gezondheid, de zwangerschap en de babykamer aan het praten waren gaf ik mijn ogen goed de kost. Deze boom is mooi, dit is een fijn bankje en dat heuveltje maakt het tot een mooie compositie en ondertussen maakte ik de mooiste foto\'s van die mooie stel.

Met deze kostbare herinnering zullen ze dit moment nooit meer vergeten.