Bruidspaar met de koets naar Noorddijk - Groningen - Tilly Fotografeert

Bruidspaar met de koets naar Noorddijk | Groningen

Bruidspaar met de koets naar Noorddijk | Groningen

In februari heb ik samen met het bruidspaar hun trouwdag besproken. Zes weken later zaten we in de lock-down door het corona virus en werd ineens alles anders. Ook dit bruidspaar kwam in een mallemolen terecht van een heleboel extra plan-werk. Het had in elk geval één positieve wending want het bruidspaar kon nu wel met de koets naar Noorddijk – de trouwlocatie. In het oorspronkelijke plan was daar eigenlijk geen tijd voor.

De paarden stonden al te trappelen toen ik bij het huis van de bruidegom kwam. De bruidegom stapte in de koets op weg naar zijn bruid. Daar stond zij al te wachten bij de deur voor de eerste ontmoeting. Wat zagen ze er stralend uit. Ik moest wel even slikken toen ik hen samen zag. De jurk was gemaakt uit de bruidsjurk van haar moeder en dat maakte het toch wel extra bijzonder. 

Trouwfotografie van een prachtig bruidspaar

Daar gingen ze; Bruidspaar met de koets naar Noordijk | Groningen. De koets reed over smalle weggetjes door het Groninger landschap met heel veel fluitenkruid en boterbloemen. Onderweg ontmoette ik hen om foto’s te maken bij Wierumerschouw. Daar stapten ze even uit voor de fotoshoot en daarna ging de reis weer verder naar Noorddijk. Daar aangekomen stond de familie te wachten bij de Stefanuskerk in Noorddijk.

Een lach en een traan

De Stefanuskerk was gedecoreerd door de familie met linten en bloemen. Het bruidspaar kwam binnen en de huwelijksceremonie kon beginnen. Het was een intieme bruiloft met mooie en liefdevolle woorden. Er werd van harte gelachen maar toen het bruidspaar elkaar hun geloften gaven hadden velen het moeilijk om de ogen droog te houden. De ringen werden gewisseld en vele kussen volgden. Heerlijk vond ik het om getuige te zijn met mijn camera van deze twee mensen die hun liefde hebben bezegeld door te trouwen. Na deze huwelijksvoltrekking stond de motor van een vriend op de parkeerplaats en dat nodigde natuurlijk ook nog even uit voor mooie foto’s. Ik kon ze niet verleiden om plaats te nemen want deze motor had veel van de wereld gezien maar nog nooit een poetsbeurt gehad😂 

Intimiteit op de trouwdag

De bruiloft verliep anders dan gepland maar het bruidspaar vertelde mij dat ze het niet anders hadden gewild. De intimiteit van deze trouwdag zouden ze nooit vergeten. Ook ik was er van onder de indruk en wat ben ik blij dat ik ze straks in september nog een keer mag fotograferen. 

Ziin jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf?