Toch trouwen! Een kleine bruiloft in Zuidhorn

Toch trouwen! Een kleine bruiloft in Zuidhorn

De bruiloft werd verplaatst naar dit najaar maar zij wilden hun liefde graag vieren. Toch trouwen ! Een kleine bruiloft in Zuidhorn.

Toch trouwen! Een kleine bruiloft in Zuidhorn

Het huis was versiert en de bruid stond al klaar toen ik aan kwam om dit bruidspaar te fotograferen. Zij vertelde dat ze de dag ervoor de hele dag bezig was geweest de auto te poetsen. Toen de bruidegom kwam aanrijden snapte ik het wel. Als je in zo’n auto mag rijden op je trouwdag dan heb je die poetsbeurt er graag voor over. Na de first look vertrokken alle gasten naar Zuidhorn voor de huwelijksceremonie. Na een korte maar mooie toespraak werd het huwelijk geopend van Bernard en Sabine. Ze waren getrouwd en nu kon er een klein feestje gevierd worden.

Drie keer voor de camera 

Wat vond ik het opnieuw weer leuk om dit bruidspaar te fotograferen. De foto’s van de loveshoot waren al zo mooi. Toen hadden we niet kunnen bedenken dat ik ze niet 2 keer maar dus 3 keer zou gaan fotograferen. Bernard en Sabine zijn inmiddels geoefende fotomodellen. Ze hadden dan ook volop ideeën voor de fotoshoot. Reken maar dat de foto’s op hun trouwdag in het najaar dan ook super mooi gaan worden. Nu waren ze casuel gekleed maar straks komt de jurk en het pak uit de verpakking en dan zal de verrassing compleet zijn.

Gefeliciteerd Bernard en Sabine!