Dit prachtige bruidspaar trouwt op Landgoed Lemferdinge - Paterswolde

Prachtige bruidspaar trouwt op Landgoed Lemferdinge | Paterswolde

Prachtige bruidspaar trouwt op Landgoed Lemferdinge | Paterswolde.

Prachtige bruidspaar trouwt op Landgoed Lemferdinge | Paterswolde

Een paar weken geleden kreeg ik een telefoontje met deze vraag; “Wij willen toch heel graag trouwen, kun jij ons 5 juni fotograferen? De meeste bruidsparen hebben hun trouwdag uitgesteld naar dit najaar maar ondanks corona en de onzekerheden rondom de maatregelen wilden zij nu graag trouwen. Ze hadden er zo naar uit gekeken en niets stond hun nog in de weg. De jurk en het pak hingen klaar, de ringen waren ingegraveerd en met nog wat aanpassingen kon er getrouwd worden. 

De trouwjurk

Toen de bruid de trap af kwam in haar trouwjurk zag ik het al; Wat een prachtige bruid zou ik vandaag mogen fotograferen. De jurk was gemaakt uit de bruidsjurk van haar moeder en dat maakte het extra speciaal. Nog eventjes poseren onder aan de trap en toen snel naar de deur waar haar mannen stonden te wachten.

Ballonnen bij de ‘firstlook’

Daar stonden ze, de drie mannen. Wat zagen zij er fantastisch uit. Het was één groot feest daar bij de deur en zelfs het weer werkte helemaal mee. Gelukkig bleef het droog terwijl ik thuis op buienradar toch echt gezien had dat het zou regenen op dit moment. Na deze eerste ontmoeting gingen we samen naar het bos bij museum Vosbergen in Eelde. Met de ballonnen, een kleedje voor onder de jurk en een paraplu wandelden we langs de plekjes waar het bruidspaar zo graag komt.

De paraplu hadden we op het laatste moment toch nog echt nodig. Terwijl we laatste foto’s bij de boom zouden maken begon het toch behoorlijk te regenen. Met een kindje op de arm en een boeket was het nog een hele uitdaging om de jurk schoon te houden. Er gaan altijd tijdens het fotograferen veel gedachten door mij heen. Ik zag de liefde voor elkaar maar ook hun grote toewijding aan de jongens. Prachtig!

Huwelijk

Het huwelijk werd geopend door de trouwambtenaar op Landgoed Lemferdinge in Paterswolde. De bruid wilde wel héél graag trouwen. Nog voordat de ambtenaar haar vroeg om te antwoorden op de vraag of ze de vrouw voor Oscar wilde worden riep ze het al uit:””JAZEKER!! Daarna was het tijd om het bruidspaar te onthalen met luid applaus. Ze waren getrouwd! De jongens maakten de mooiste grote bellen met hun zwaard. En toen kon de dans beginnen. Hierna werd er getoost en was er tijd om ijsje te halen bij de ijscokar.

Second shooter

Ik was heel blij dat ik vandaag een second shooter had die mij heel goed hielp met het maken van de foto’s. Hij was overal en sprong lekker tussen de gasten door. Zeker weten dat dát de mooiste plaatjes  heeft opgeleverd.

Oscar en Melinda vinden het leuk dat jullie de trouwdag alsnog kunnen mee beleven via deze show! Klik op de link om het wachtwoord in te vullen: Bruiloft 5 juni 2020

Gaan jullie trouwen en ook nog op zoek naar een fotograaf? Neem gerust even contact op