Trouwfotografie in Friesland

Trouwfotografie in Friesland

Trouwfotografie in Friesland. Eindelijk konden wietse en Sylvia dan gaan trouwen. Het was een flinke teleurstelling toen zij twee weken voor hun oorspronkelijke trouwdag tijdens de 1e persconferentie te horen kregen dat bruiloften niet meer door konden gaan. Gelukkig kon ik hen nog een beetje blij maken met een picknick-fotoshoot op die dag. Dat werd ook zeker heel bijzonder maar wat was ik blij dat ik in september dan toch de trouwfotografie in Friesland kon gaan doen.

De perfecte dag

De trouwdag van Wietse en Sylvia werd gevierd op Nieuw Allardsoog in Friesland – Bakkeveen. Deze locatie ligt middenin de heidevelden en het was dan de perfecte plaats voor de fotoshoot. Maar eerst werd er getrouwd in het gemeentehuis en in de kerk. Daarna vertrok het hele gezelschap naar de feest locatie waar we met elkaar de heide op gingen voor de groepsfoto’s.  Ook nam het bruidspaar daar de tijd om  de beloften uit te spreken. Zonder publiek maar wel met de camera.

De voorbereiding op de trouwdag

Ik was vroeg bij de bruidegom samen met Rianne die de trouwdag op film zou vastleggen. We ontmoetten een redelijk ontspannen bruidegom die in alle rust zijn pak aan trok en nog even tijd nam voor een paar foto’s met zijn ouders en broer. De rust die Wietse leek te hebben was niet helemaal zoals hij zich van binnen voelde vertrouwde hij mij later toe. Snap ik ook wel!!  Daarna vertrokken we naar de bruid waar het huis vol bedrijvigheid was met kappers en visagisten. De bruid en haar moeder en zussen zaten allemaal in de keuken op een rijtje voor de spiegel. Terwijl ik aan het fotograferen was namen Rianne en ik even de tijd om de prachtige bruidsjurk van Sylvia op film en foto vast te leggen.

De fotoshoot

Toen kwam het busje met Wietse aangereden en hij was klaar voor de eerste ontmoeting. Een zenuwachtige Sylvia stond te wachten en daar was dan eindelijk het moment. Nadat ze hier een half jaar op had moeten wachten konden ze elkaar eindelijk begroeten in trouwjurk en pak voor de grote dag. Na een heleboel vrolijkheid vertrokken we naar de foto locatie waar we de tijd namen om in alle rust foto’s te maken.

Wietse en Sylvia, jullie zijn getrouwd! Heel veel geluk en liefde samen! Ik vond het super leuk om jullie te fotograferen. Wat zijn jullie een mooi stel.