Kleurrijke bruidsreportage met foto van bruidspaar op de heide. De sluier van de bruid door de wind in de lucht.

Fotografie & Bruidsreportage | Groningen

Christiaan en Alice belden mij met de vraag ik hen kon fotograferen op hun trouwdag die ze gingen vieren op 3 september 2022. Ik dacht gelijk terug aan anderhalf jaar geleden toen ze trouwden op Texel, alle herinneringen kwamen weer boven. Daar trouwden ze met alleen een paar familieleden erbij en de kerkdienst en het feest zou later plaatsvinden.

Eindelijk is het dan zover vertelde Alice:

"We hebben lang genoeg gewacht, onze tuin is klaar en willen gewoon heel graag trouwen met de bruiloft bij ons in de tuin. We kijken terug op een prachtige dag op Texel maar nu willen we graag onze familie en vrienden erbij hebben". Ik kon het me zo goed voorstellen want ze keken hier al zo lang naar uit.

Het was een prachtige zonnige dag toen ik naar Oldekerk reed. Daar zat Alice in de krullers en Christiaan trok zijn pak aan. Het was een spannend moment om elkaar eindelijk in trouwpak en trouwjurk te ontmoeten. Na dit moment vertrokken we voor het maken van de foto's naar het Curringeveld. Daar waren heel veel mooie plekjes voor een afwisselende bruidseportage. We deden het rustig aan zodat ze konden genieten van elkaar voordat de kerkdienst zou gaan beginnen.

Tijdens de kerkdienst worden er mooie en liefdevolle woorden gesproken door de oom en tante van Christiaan. Een bijzonder moment op de trouwdag. Ook de liedjes van Jan Jaap Wubs maakten veel indruk.

Een knuffel op het kerkepad

Christiaan en Alice vertelden dat ze alles graag spontaan wilden laten verlopen. "We willen niet dat mensen echt in de rij gaan staan om ons te feliciteren. Het moet gewoon lekker spontaan gaan". Ik deed hen toen de suggestie om dan bij het verlaten van de kerk tussen alle gasten op het kerkpad door te lopen met een drankje in de hand. Even toosten met iedereen, een kus en een knuffel en weer verder.

Thuis stond de taart klaar om aangesneden te worden. Hip and Happening had gezorgd dat alles er prachtig uit zag. De tafels waren fantastische gestyled en het eten was voortreffelijk. De buurtjes hadden met elkaar de versieringen gemaakt. Later op de avond werd er gedanst en gingen de gasten als één lange lint in een polonaise door de tuin. Het was een vrolijke boel daar bij hen in die tuin in Groningen.

Bestel hier de foto\'s van de bruiloft van Christiaan en Alice