Loveshoot Drenthe- Echte momenten beleven

Loveshoot Drenthe | Echte momenten beleven

Loveshoot Drenthe | Echte momenten beleven. Inmiddels is kleine Luuk geboren en gaan Erik en Marlies in de zomer van 2022 trouwen. De bruiloft zou een jaartje eerder plaats vinden maar door de bekende omstandigheden is de trouwdag toen uitgesteld. De gezinssituatie is ook veranderd door de geboorte van hun zoon en daarom gingen zij eerst nog even een fotoshoot samen in de bossen in Drenthe laten maken. Niet om te oefenen voor de camera want dat hoefde dit stel niet te doen. Maar vooral om foto\'s te laten maken als gezin en gewoon te genieten en ontspannen. Luuk hielp daarbij heel goed want hij was zich niet bewust dat hij op de foto kwam. De camera vond hij heel interessant en zijn oogjes gingen  dan ook vaak richting de camera. Hij was de blikvanger en de liefde straalde van de gezichten van Erik en Marlies als ze naar hem en naar elkaar keken. Loveshoot Drenthe | Echte momenten beleven.

Na een wandelingetje van een uurtje had ik de meest mooie foto\'s gemaakt.  Lovehoot Drenthe | Echte momenten beleven - zoals zij zijn!

Gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar een fotograaf? Je mag mij mailen voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.