Loveshoot Friesland - Trouwfotograaf & Bruidsfotografie

Loveshoot Friesland | Trouwfotograaf & Bruidsfotografie

Loveshoot Friesland | Trouwfotograaf & Bruidsfotografie.

Ik kreeg een heel leuk bericht in mijn inbox van Hendrik. " Hoi Tilly, ik heb je vijf jaar geleden zien werken toen je de bruiloft van mijn neef fotografeerde. Nu ga ik trouwen - met mijn grote liefde - en wil ik je vragen of jij onze trouwfotograaf wil zijn?". Dat was inderdaad een heel aantal jaartjes geleden en ik had al gezien dat Hendrik mij volgde op mijn sociale media kanalen.

Volg jij mij al op FB en Insta? Je kunt mij vinden op Tilly Fotografeert.  Je blijft dan op de hoogte van alle nieuwste foto's van alle bruidsparen maar ook van gezinnen, zwangerschappen en babyfotografie. Op deze kanalen staan ook vaak foto's die je niet op de website zult zien.

Zo kwam het dat we een afspraak planden voor een kennismaking en daarbij maakten we ook direct de afspraak voor een loveshoot. Hendrik en Lisanne houden ervan om foto's te laten maken en daarom paste deze loveshoot ook heel goed in hun belevingsmomenten. Zo kwam ik op de prachtige locatie 't Mirnser klif aan het IJsselmeer tijdens het gouden uurtje. De lucht hing vol met kite - surfers en de zon stond laag. Het perfecte moment voor een loveshoot met een gouden gloed. Daarbij waren Hendrik en Lisanne het stralende middelpunt. Loveshoot Friesland | Trouwfotograaf & Bruidsfotografie

Ik kijk heel erg uit naar hun trouwdag in 2023!