Fotoshoot van bruidspaar op Schiermonnikoog

Eiland bruiloft | Schiermonnikoog

Eiland bruiloft | Schiermonnikoog. Mijn wekker stond op 4.40 uur - gauw aankleden en de laatste spullen in de auto. Het was 20 mei 2022 - de dag dat Rolf en Lisanne gingen trouwen op Schiermonnikoog. Ik nam de vroegste boot van 6.30 uur en genoot met volle teugen van de vaart naar het eiland. Toen ik daaraan kwam heb ik eerst de bakfiets gehaald. Het was 8.00 uur en ik had nog een beetje tijd voordat ik bij het bruidspaar zou zijn. Dat was voor mij reden om nog even een klein rondje te fietsen voordat het echte werk begon.

Trouwen op Schiermonnikoog, mooier kon ik het wensen

Toen ik even later bij het huis kwam waar het bruidspaar verbleef dacht ik dat ik bij een fietsenverhuur terecht was gekomen. Voor het huis stonden 10 tallen fietsen. Het bleek dat de hele familie over was en fietsen had gehuurd en die voor het huis van het bruidspaar had geparkeerd. Binnen was aan de ene kant de bruid aan het voorbereiden en aan de andere kant de bruidegom. Af en toe werd er even informatie uitgewisseld maar er werd gewacht op het moment van de 'firstlook' in de duinen.

Ik vertrok met de bruidegom - op de fiets - waar een aantal minuten later de bruid aan kwam gebracht door haar vader. Daar in de duinen onder het toeziend oog van de familie zagen Rolf en Lisanne elkaar. Lisanne bleef een beetje hangen in de doornstruikjes en had af en toe wat hulp nodig. Nadat de kus was gedeeld stapten ze weer op de fiets en deze keer ging het richting het strand.

Het was windstil en het licht was magisch mooi.

De perfecte dag voor de trouwfoto's op het strand. We zagen nog een pallet en ook daar maakten we mooie foto's. Natuurlijk gingen we ook naar de vuurtoren en zo fietsen we langs de mooiste plekjes op het eiland. Het werd tijd om te lunchen en om zich klaar te maken voor het huwelijk.

De gasten waren allemaal gearriveerd en hadden zich verzameld in de Sint Egbert Kapel. Hier werd het huwelijk voltrokken en mocht het neefje de bruid de ringen brengen. Na de ceremonie gingen de bruiloftsgasten fietsend of lopend naar restaurant Norderstraun. Het begon toen te regenen en dus werd het feest binnen gevierd. Deze locatie was prachtig verzorgd door Parnassia Events

Wat een gezelligheid samen. Er werd gespeeched, getoost, gelachen, gegeten en gedronken. Toen werd het tijd voor mij om naar de boot te vertrekken. Wat een heerlijke dag!