Kinderen brengen de trouwringen naar het bruidspaar in Garnwerd aan Zee

Trouwen Groningen | Garnwerd aan Zee

Trouwen Groningen | Garnwerd aan Zee. Er zou getrouwd worden in 2020 maar ook deze bruiloft moest even wachten. Even.. werd uiteindelijk 2022. De kinderen waren al weer een stukje groter en de jurk paste nog. Het pak moest last minute nog wel even groter gemaakt worden haha.. Die had dan ook 2,5 jaar in de kast gehangen.  Maar verder stond nu niets meer in de weg om te trouwen in Garnwerd aan Zee.

Ik weet nog zo goed - in 2020 - dat we elkaar spraken vlak nadat bekend geworden was dat de bruiloft niet door kon gaan. De tranen stonden Karin in de ogen en bij mij ook. De grote dag waar ze zo naar hadden uitgekeken ging niet door. Gelukkig kon ik ze een klein beetje blij maken met door hen een picknick fotoshoot aan te bieden. Karin vertelde later dat ze nog steeds zo blij was met de foto's die we toen gemaakt hebben.

Maar nu was daar dus eindelijk hun trouwdag.

Ik kwam vroeg bij Karin thuis waar de hele familie werd gestyled en mooi gemaakt. De beide moeders en zus van de bruid kwamen allemaal op de stoel te zitten van de visagist. De jurk werd aangetrokken en ook Esmee was er klaar voor nadat haar laatste vingertjes ook nog even waren gelakt.

Ondertussen liep ik ook nog even een paar huizen verderop waar Pieter en Niek met opa zich aan het klaar maken waren. Hier ging het allemaal een beetje sneller. De pak was snel aangetrokken en ook Niek was zo in zijn outfitje geschoten. Nog even de haren in de gel en toen waren ook zij klaar om te vertrekken.

Trouwen in het mooiste dorp in Groningen

Na de eerste ontmoeting gingen we voor de fotoshoot naar het stadspark in Groningen en later naar Garnwerd. Het was nog een beetje fris voor Esmee en Niek maar daar had oma wel een oplossing voor. Zij mochten met hun tweetjes in het jasje van oma. Lekker warm was dat. Later - toen we in Garnwerd foto's maakten - kropen ze heerlijk in de fleecekleedjes. Zo was het wel te doen met het maken van de foto's. Tussendoor kon ik de mooiste trouwfoto's maken.

Na een poosje was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. De gasten stonden klaar bij Garnwerd aan Zee om het bruidspaar te ontvangen. Daar aangekomen ging het hele gezelschap naar het terras waar er werd getrouwd. Het was een emotionele en zo waardevolle bijeenkomst. Er werden zoveel liefdevolle woorden gesproken dat er verschillende tranen werden weg gepinkt. Daarna werd de show gestolen door Esmee en Niek die de ringen mochten brengen.

Het was één groot feest op de bruiloft van Pieter en Karin. Van harte gefeliciteerd. Wat heb ik genoten van jullie als stel. Super mooi!!