Gezinsfotografie Zeegserduinen - Provincie Drenthe - Tilly Fotografeert

Gezinsfotografie Zeegserduinen

Opnieuw mocht ik een prachtig gezin fotograferen. Op een warme maar niet al te zonnige dinsdagmiddag trokken we naar de Zeegserduinen. Hier werd gespeeld en plezier gemaakt en ondertussen maakte ik de mooiste gezinsfoto's. Gezinsfotografie Zeegserduinen

Elke fotoshoot die ik mag vastleggen is een feestje op zich. Vooraf bespraken we de kleuren van de kleding. Ik vind het leuk om daarin te adviseren maar ik laat me daarna ook graag weer verrassen. Mijn advies is altijd om rekening te houden met de locatie en het kleurgebruik van je kleding. Maar laat het vooral zo zijn dat het kleding zijn waar jij je prettig in voelt.

Dit gezin nam vooral de tijd om heerlijk te spelen samen. Het werd een gezinsmoment waarvan de beelden werden vastgelegd. Zij lieten het gewoon gebeuren en daar werd ik heel blij van.

Elke dag is kostbaar en een dag om niet te vergeten.

Ik fotografeer altijd op een locatie ergens rondom de stad Groningen en in Drenthe en Friesland weet ik ook veel mooie plekjes te vinden. Hebben jullie zelf een favoriet plekje dan kom ik ook graag daar naar toe. De momenten met het het mooiste licht zijn vroeg in de ochtend en vanaf de namiddag. Omdat ik in de weekenden veel bruiloften fotografeer plan ik deze fotoshoots het liefst van maandag tot en met donderdag.

Wil jij nu ook een fotoshoot boeken? Neem even een kijkje op deze pagina en dan maken we daarna gauw een afspraak.