Trouwfotograaf in Drenthe

Trouwfotograaf in Drenthe | de Kruimel

Trouwfotograaf in Drenthe | de Kruimel.

Wat kreeg ik een prachtig mooi en lief berichtje van Danny en Nathalie. Lees het zelf maar even.

"21 juni 2022 zijn wij getrouwd en wij zijn ontzettend dankbaar dat we Tilly hebben gevraagd om alles vast te leggen. Van tevoren hebben een fijn en gezellige kennismaking gehad bij ons thuis. Tilly nam de tijd om ons te leren kennen als stel. Dit vonden wij erg fijn en persoonlijk. Hierdoor leer je elkaar kennen en is de samenwerking fijn. Tilly is kundig, enthousiast, lief, warm en zet zich voor de volle 100% in. Tijdens onze trouwdag voelde we ons erg op ons gemak en voor de trouwshoot gaf ze ons ook goede tips en ideeën. Hierdoor zijn de trouwfoto's prachtig geworden. Inmiddels hebben wij ons trouwalbum binnen en kijken we terug op een geweldige dag. Het trouwalbum is ontzettend mooi geworden.  Alle mooie en bijzondere momenten zijn op de foto's gekomen. Ook de spontane en grappige momenten. We kunnen nog jaren nagenieten van onze mooie trouwdag dankzij het prachtige trouwalbum.
Wij willen jou ontzettend bedanken voor alles...Je bent een Topper".

Aan deze woorden heb ik natuurlijk niets meer toe te voegen behalve dat ik je uitnodig om de foto's van dit mooie stel te bekijken. Ik heb een selectie gemaakt maar gemakkelijk was het niet om uit meer dan 450 foto's te kiezen. Maar deze foto's geven precies de sfeer weer van de dag en met de woorden van dit bruidspaar weet ik zeker dat jullie een mooie impressie hebben om zelf ook weer geïnspireerd te worden.

Danny en Nathalie, ik wens jullie alle geluk van de wereld met heel veel plezier en vrolijkheid. En zeker weten dat jullie - als je stokoud bent - met het trouwalbum op schoot nog zult genieten van jullie liefde voor elkaar.