Trouwfotograaf in Gasselte

Bruiloft in de Wiemel | Gasselte

Bruiloft in de Wiemel | Gasselte

Het is natuurlijk het allerleukste om het bruidspaar aan het woord te laten over hoe zij de trouwdag hebben ervaren. Toen Yolande mij dit bericht stuurde kon ik dat alleen maar beamen. Inderdaad we hadden gelijk de 'klik'!

"We hadden meerdere fotografen gevraagd om kennis met ons te maken. Tilly was de eerste die langs kwam. Nog voordat ze was vertrokken, wisten we het al. Het klikte meteen en we konden al onze wensen en ideeën bij haar realiseren. Het contact met Tilly was open, spontaan, professioneel  en gezellig".

Op de dag van hun bruiloft kwam ik bij Marcel en Yolande thuis waar een prachtige bruidsjurk hing te schitteren. Deze moest natuurlijk wel even apart gefotografeerd worden in de tuin voor het gezellige schuurtje. Toen de bruid helemaal klaar was was het wachten op Marcel. Het duurde niet lang of daar kwam de bruidegom in een mooie oldtimer aangereden. Ik zag het plaatje al voor me maar eerst ging Marcel zijn bruid halen. Wat een prachtig stel samen en dan te bedenken dat Marcel niet op de hoogte was van de kleur in de jurk van Yolande. Het was perfect!

Trouwen in restaurant de Wiemel

Het was tijd voor het maken van de foto's. Met een heleboel plezier gingen we aan de slag. Met enige regelmaat schoten ze allebei regelmatig in de lach en de grapjes gingen over en weer. Heerlijk om het bruidspaar zo te zien genieten terwijl ik mijn werk kon doen en prachtige foto's kon maken. Hierna gingen Marcel en Yolande trouwen in de tuin van restaurant de Wiemel in Gasselte. Het was een liefdevolle ceremonie in het bijzijn van de familie. Het bruidsmeisje bracht de ringen en na het zetten van de  handtekening was het officieel. Het bruidspaar was getrouwd!

Ik wens jullie heel veel liefde en geluk samen!

"We konden volledig onszelf zijn bij haar op onze grote dag en hadden vaak niet eens in de gaten dat ze de vele mooie momenten vastlegde. Als we bepaalde wensen hadden voor een foto, dan regisseerde Tilly dit perfect. Ook tijdens het samenstellen van het trouwalbum was het contact goed. We kijken erg uit naar de komst van ons mooie album. Dankjewel lieve Tilly voor het perfect vastleggen van onze mooie, intieme bruiloft. Je prachtige foto’s zullen nog vaak bekeken worden".