Bruidsfotograaf Groningen - Appingedam

Bruidsfotograaf Groningen | Appingedam

Toen ik de kamer in liep - achter de bruidegom aan - keek ik mijn ogen uit en was ik een ogenblik verbluft. Ik zag meer dan 20 bruiloft gasten in de kamer en ik moest mij ook nog ergens tussen wurmen om geen moment van de ontmoeting te missen. Bruidsfotograaf Groningen | Appingedam

Zo begon de dag van Ricardo en Anouk. Alle gasten hadden zich verzameld in de woonkamer en in de tuin om het bijzondere moment mee te maken. Toen Anouk in de deuropening verscheen begonnen de mensen heel luid te juichen en eindelijk kon Ricardo zijn bruid in de armen sluiten.

Het werd een vrolijk boel daar in het huis van de ouders van de bruid. De ceremoniemeester gaf een teken en alle mensen gingen naar buiten voor de groepsfoto. Ook dit werd vooral heel gezellig. Met meer dan 60 mensen op één foto dan kan dat natuurlijk ook niet anders. Hierna vertrok ik met Ricardo en Anouk voor het maken van de trouwfoto's.

Bruidsfotograaf Groningen | Appingedam

Later in de middag vertrok het hele gezelschap naar het restaurant om daar te eten. Hierna was de kerkdienst en dit was het moment waar het bruidspaar enorm naar had uitgekeken. Er was prachtige muziek  en een stralend stel op het podium die elkaar trouw beloofden voor het oog van een volle zaal met mensen. Het feest ging daarna door met nog meer gasten die wel van een feestje hielden. Wat had ik een heerlijke avond. Er werd gedanst, gelachen en het duurde maar even of de vader van de bruid nam het podium over. Ricardo kroop achter het drumstel en Anouk zong de sterren van de hemel.

Sterretjes

In de late uurtjes werden de sterretjes aangestoken en konden Ricardo en Anouk door een hele lange haag van mensen afscheid nemen. Voor mij was het ook tijd om naar huis te gaan want de volgende ochtend stond mijn wekker alweer op 6.00 uur voor de volgende bruiloft.

Familie en vrienden kunnen foto\'s bekijken en bestellen in de online gallery