Trouwfotograaf in Drenthe

Trouwfotograaf Drenthe | De Kruimel

In het vroege voorjaar ging dit bruidspaar trouwen. Ze hadden er heel lang naar uitgekeken en toen het zover was keken ze met spanning uit naar hun trouwdag. Trouwfotograaf Drenthe | De Kruimel

Ze hadden de bruiloft geregeld bij de trouw locatie de Kruimel in Gasselte. Toen het bruidspaar daar aan kwam stonden de stoelen klaar op het strand. Daar gaven zij elkaar het jawoord.

Nadat het bruidspaar getrouwd was werd er feest gevierd. Eerst werd er met de familie getoost en taart gegeten in de tuin en later op de avond sloten vrienden en collega's aan om het bruidspaar te feliciteren.

Maar voordat dit allemaal gebeurde was ik met het bruidspaar bij het Nije Hemelriekje om daar de foto's te maken. Het regende een beetje maar het bruidspaar wilden heel graag de foto's in het bos en op het strand en dus vertrokken met paraplu's naar de fotolocatie. Toen we daar aankwamen bleken de paraplu's toch nog thuis te liggen en moesten ze het doen met mijn klein pluutje in het blauw.

Inmiddels heeft het bruidspaar het trouwalbum ontvangen en staan een heleboel van deze prachtige foto's ook in het album. Wat is dit trouwalbum mooi geworden. Een waardevolle herinnering aan een bijzonder mooie trouwdag.

Wat een prachtig album Tilly!! Heerlijk om zo door het album heen te bladeren. Wij zijn er echt heel blij me. Zoveel prachtige foto's die jij hebt gemaakt, daar blijven we van genieten!

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Heel veel geluk samen!