Bruidsfotograaf Drenthe

Trouwfotograaf Drenthe | De Kruimel

Deze zomer ging dit gezellige bruidspaar trouwen. Ze hadden er heel lang naar uitgekeken en toen het zover was keken ze met spanning uit naar hun trouwdag. Trouwfotograaf Drenthe | De Kruimel

Ze hadden de bruiloft geregeld bij de trouw locatie de Kruimel in Gasselte. Toen het bruidspaar daar aan kwam stonden de stoelen klaar op het strand. Daar gaven zij elkaar het jawoord.

Ondertussen speelde het neefje van de bruid lekker met het zand net alsof er niet een heel belangrijk moment had plaatsgevonden.

Nadat het bruidspaar getrouwd was werd er feest gevierd. Eerst werd er met de familie getoost en taart gegeten in de tuin en later op de avond sloten vrienden en collega\'s aan om het bruidspaar te feliciteren.

Maar voordat dit gebeurde was ik met het bruidspaar bij het Nije Hemelriekje om daar de foto's te maken. De bruid en bruidegom vonden het spannend. Ik vond het heel fijn om hen gerust te kunnen stellen en nam ze mee voor een wandeling door het bos en naar de heide. Toen ging het foto's maken als vanzelf. Af en toe liet ik ze even een paar foto's zien om ze te overtuigen hoe mooi ze samen waren.

Inmiddels hebben jullie het trouwalbum ontvangen en staan een heleboel van deze prachtige foto\'s in jullie trouwalbum. Wat is dit trouwalbum mooi geworden. Het is een prachtige herinnering aan een geweldige mooie trouwdag.

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Heel veel geluk samen!