Fotografie & Bruidsreportage- Tilly Fotografeert

De Paalkoepel – Bruiloft aan het water

De Paalkoepel - Bruiloft aan het water.

"Wij hebben Tilly leren kennen op de bruiloft van goede vrienden van ons. Wij hadden de eer om met hen mee te mogen gaan tijdens hun fotoshoot. Dit was een super leuke ervaring en op deze manier leerde wij Tilly al een beetje kennen. We vinden haar manier van werken erg prettig en ze kwam heel vriendelijk over. Tijdens deze bruiloft was ze niet te aanwezig maar kwam ze met erg leuke ideeën voor verschillende foto’s". 
Terwijl ik aan het fotograferen was op de bruiloft van de vrienden - Andreas en Rianne - stond ineens Felix voor mijn neus. "Wij zijn pas verloofd en we gaan volgend jaar trouwen. Wil jij onze trouwdag ook fotograferen"? Zo ongeveer ging het. Felix en Natasja waren mee geweest met de fotoshoot en ik wist al dat we een 'klik' hadden. Hier hoefde ik dus niet over na te denken. Mijn antwoord was direct: "Ja natuurlijk"!!

Het huwelijksbootje

8 juli was de bruiloft en wat heb ik een geweldige, liefdevolle en vrolijke dag gehad. Er werden heel veel mooie woorden gesproken, honderden knuffels uitgedeeld en er werd ontzettend veel en hard gelachen.  Het bruidspaar kwam met de boot aangevaren over het Paterswoldsemeer. Daarna trouwden ze buiten in de tuin aan het water bij de Paalkoepel. Intussen werd de taart en toost klaar gezet en toen konden de felicitaties ook worden uitgedeeld. Later op de middag  stapte het hele gezelschap in verschillende bootjes en voeren ze naar één van de eilanden op het Paterswoldsemeer. Wat een groot feest daar op het water. Uiteraard deden de wijntjes en biertjes het ook goed en was het een gezellige boel. Nadat iedereen weer de voeten op vaste bodem had gezet zocht ieder zijn of haar plekje  de dinertafel en werd er verder gefeest.
Wat een dag! Wat een dag! Natasja en Felix, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen.
Review
Wij waren zelf nog maar net verloofd en hadden natuurlijk ook een fotograaf nodig. Nadat we een aantal bruiloften en dus fotografen hadden meegemaakt kwamen we al snel tot de conclusie dat we Tilly wilde hebben voor onze bruiloft. En we zijn ontzettend blij met deze keuze. Onze foto’s zijn prachtig geworden. Wij wilden graag de natuurlijk kleuren terug zien in de foto's. Tilly gebruikt de natuurlijke kleuren waardoor het elke keer weer een en enorm plezier is als we er doorheen bladeren! Wij zouden Tilly zeker aanraden bij andere bruidsparen!