Fotografie & Bruidsreportage- Tilly Fotografeert

Trouwfotograaf Friesland | Liefdevol & Puur

 

"Wauw wauw wauw! We hebben de preview direct geopend. Het is prachtig geworden! Zo mooi! Nogmaals bedankt Tilly! We zijn zo blij dat jij onze fotograaf was! Het was super"! Trouwfotograaf Friesland | Liefdevol & Puur

Zes uitroeptekens!

Met zes uitroeptekens ontving ik - direct na het verzenden van de preview - dit WhatsApp berichtje. Heerlijk is dat. Ik wist dat de trouwfoto's heel mooi waren geworden en dan is dit natuurlijk een fantastische bevestiging. Trouwfotograaf Friesland | Liefdevol en Puur.

Ik werd hartelijk ontvangen bij de ouders van de bruidegom. Daar stond het VW-busje op de oprit klaar om het bruidspaar te rijden vandaag. Terwijl ik de eerste trouwfoto's maakte stond de familie de laatste poetsbeurt te geven. Even daarna vertrok Rutmer naar zijn bruid. Het duurde niet lang of daar kon hij aan de bel trekken om Joukje te laten weten dat hij was gearriveerd. Ik vind de eerste ontmoeting tussen bruid en bruidegom altijd heel bijzonder.

Het is de spanning op de gezichten en daarna de ontlading in een grote lach gevolgd door een lange kus

Het bruidspaar werd uitgezwaaid door het bruidsmeisje en we vertrokken naar Landgoed Stania State in Oentsjerk. Alle gasten waren hier ook uitgenodigd voor de trouwceremonie en zij stonden dan ook met elkaar te wachten op het bruidspaar. Daar kwam het bruidspaar aangereden: met Joukje door het dak en Rutmer aan het stuur.

Het werd een liefdevolle en pure trouwceremonie. Terwijl Rutmer en Joukje elkaar het jawoord gaven stond het bruidsmeisje klaar om de ringen te brengen. Na deze plechtigheid was het tijd voor het feest met taart en toost.

Rutmer en Joukje, wat heb ik genoten van jullie en wat zijn de trouwfoto's prachtig geworden. Ik ben superblij dat ik jullie deze prachtige foto's mag overhandigen. Heel veel geluk samen in jullie huwelijk.

Onze zoektocht naar een trouwfotograaf begon op internet. Daar kwamen we snel op Tilly haar website terecht. Direct sprak de foto's ons aan, kleurrijk, natuurlijk, elegant en toch spontaan. 
Bij het eerste gesprek bij haar thuis nam ze de tijd en leerden we elkaar beter kennen. Direct voelde het vertrouwd, net als ons hield ze van groene tuinen en kamperen. Het klikte meteen.
De fotoshoot op de bruiloft ging als vanzelf en door Tilly voelden we ons helemaal op ons gemak. Daardoor zijn de foto's stuk voor stuk prachtig geworden. Blij verrast waren we van alle spontane momenten die zijn vastgelegd. We zijn overweldigd door het resultaat. 
Van onze bruiloft hebben we genoten, en dankzij Tilly kunnen we hier voor altijd op terugkijken.
Dankjewel Tilly, voor ons was je de perfecte match!

Via deze link kunnen jullie foto's bestellen!