Newborn fotoshoot Groningen

Newborn en Babyfotografie Groningen

Kleine Liam was nog maar 3 dagen oud of zijn moeder appte mij met de vraag wanneer ik kon komen voor de newborn fotoshoot. We planden snel een datum en zo stond ik een paar dagen later dit lieve mannetje te bewonderen. Newborn en babyfotografie Groningen

Rianne vertelde mij: "Ik vind het wel leuk als we Liam in een mandje kunnen leggen maar ik heb zelf geen leuke mand". Gelukkig kon ik haar gelijk vertellen dat ik mijn mand zou nemen en ook een aantal dekentjes. Deze props heb ik op voorraad en ik neem ze altijd mee zodat de ouders ter plekke kunnen kiezen wat ze willen gebruiken.

Gerwin en Rianne vertelden dat hun zoon het fantastisch deed. Hij slaapt veel en goed en als zijn buikje vol is dan is hij helemaal een tevreden kereltje. Het gaat super goed met hem. Hij is al weer ruim over zijn geboortegewicht en we genieten volop van hem.

Tijdens de fotoshoot heeft Liam alleen maar geslapen en was hij de voorbeeldige baby. We hebben rustig de tijd genomen voor het maken van de foto's. Na ruim een uur ging ik weer naar huis met een kaart vol met prachtige beelden.

Rianne stuurde mij heel snel een berichtje nadat ze de foto's had gezien. "Super leuke mail kwam er binnen op Valentijnsdag. Wat een prachtige foto's, wat zijn wij trots op ons mannetje".