Gezinsfotoshoot Drenthe -Groningen - Friesland

5 redenen voor een Mini – Fotoshoot

 - 5 redenen voor een Mini - Fotoshoot -

 

Waarom zou je kiezen voor een minishoot als je ook een 'gewone' fotoshoot kunt boeken. Lees de 5 redenen!

1 Het zet jou in actie

Waarschijnlijk heb je er al heel vaak aan gedacht om een fotoshoot te boeken. Maar het is er nog steeds niet van gekomen. Jullie hadden de tijd niet of de kosten lagen net even te hoog voor dat moment. Misschien had je nog een andere reden maar met deze Mini – Fotoshoot sessie gaat de deur voor je open. Eindelijk kun je boeken!

2 Deze mini - sessie heeft een lagere prijs

Voor een aantrekkelijke prijs ontvang jij prachtige foto’s. De herinnering worden vastgelegd en je kunt je fotoalbum weer aanvullen met de prachtige foto’s van jullie samen als gezin of met je vriend of vriendin.

3 Een Mini – Fotoshoot in een paar minuten

Een Mini – Fotoshoot kost maar 15 minuten van je tijd. Dat is superhandig als je met jonge kinderen toch een hele leuke serie wilt hebben. De spanningsboog van kinderen is niet hoog en daarom is dit het ideale moment. Het is ook heel fijn dat de fotoshoot bij koud weer gewoon door kan gaan.

4 Een Mini – Fotoshoot is heel leuk om cadeau te geven

Met deze mini – sessie maak jij je vriendin, zus of moeder heel erg blij. Wat is het leuk om een fotoshoot cadeau te geven. Juist omdat het voor veel mensen vaak een lange weg is om zelf een fotoshoot te boeken zal dit cadeau een grote verrassing zijn. Reken maar op een grote glimlach of dikke knuffel als bedankje.

Een Mini – Fotoshoot heeft een leuk thema

Bij mij kun je kiezen uit verschillende thema’s door het hele jaar heen. Er staan verschillende leuke thema’s op de planning. Zo heb ik vaak het thema voorjaar of herfst in het pakket. De typische kleuren bij het jaargetijde maken jullie fotoshoot extra speciaal. Houdt mijn sociale media en website goed in de gaten want er komt steeds weer iets leuks. Je kunt dus vaker dan 1x genieten van een mooie fotoshoot op verschillende momenten in het jaar.