Newborn fotoshoot | Drenthe | Assen

Babyfotoshoot | Drenthe | Assen

Bijna 4 jaar geleden heb ik Jarnik en Laura gefotografeerd op hun bruiloft. Een paar weken geleden ontving ik opnieuw een bericht en zo schreef Laura of ik ook beschikbaar was op korte termijn voor een fotoshoot. Hun tweede dochtertje was geboren geboren en ze wilden graag mooie foto's van hun gezin. Newborn fotoshoot | Drenthe | Assen

We wilden graag foto's van ons gezin met de baby

\"De keuze voor een babyfotoshoot was snel gemaakt. We kenden Tilly omdat ze ook onze trouwfotograaf was 4 jaar geleden. We wilden nu graag een fotoshoot van onze tweede dochter laten maken. Zoals op onze trouwdag was het fijn en ontspannen. Ze nam alle tijd voor het maken van de foto\'s en er was ruimte voor onze eigen inbreng voor de foto's. Het was vooral ook een ontspannen sfeer". Newborn fotoshoot | Drenthe | Assen

Laura vertelde mij later; 'We zijn heel blij met het resultaat, het zijn prachtige foto's geworden'.

Wil jij ook newborn foto's van je kindje laten maken stuur mij dan zo snel mogelijk een berichtje. We bespreken dan jullie wensen en we maken een afspraak. Ik houd rekening in mijn agenda met de uitgerekende datum zodat - wanneer de baby geboren is - ik een paar dagen tot 2 a 3 weken na de geboorte bij jullie kan zijn.