Bruidsfotografie Drenthe. Je bruiloft laten fotograferen met prachtige trouwfoto's van het bruidspaar in het bos

Trouwfotograaf Drenthe | Groningen | Friesland

Ik had nooit kunnen dromen dat Jos in zo'n stoere truck zou rijden. Hij - strak en in een heel mooi pak - stapte in de oude roestige Chevrolet vol met deuken. De Strobalen achterop in de laadbak en met grommende en brullende motor vertrok de bruidegom naar zijn bruid. Trouwfotograaf Drenthe | Groningen | Friesland

Vroeg ik de morgen was ik al bij Marije waar de visagiste  de bruid klaar maakte voor de trouwdag. Het was daar een gezellige drukte. De tuin was prachtig en de vader van de bruid leidde mij trots rondom het huis; "Kijk! Daar staan de tenten voor het feest voor vanavond". Ik zag drie - tal tenten en een heleboel fakkels.

Jos en Marije vertrokken naar de locatie voor de fotoshoot. Dichtbij hun huis zag ik een prachtige plek waar ik de foto helemaal voor me zag. Ik zag het bruidspaar al voor me met de Chevrolet, het hooi en de donkere lucht er achter. Het leek het perfecte plaatje. Maar ik zag Marije een beetje bedenkelijk kijken; moet ik hiervoor de auto uitklimmen?

Later schreef Marije dit berichtje;

De foto die het meest onverwachts was, bij de trouwlocatie om de hoek en waarbij wij onze twijfels hadden, bleek het meest briljant.

"Til je mij op Jos?"

De fotoshoot was geweldig. Jos en Marije hadden er heel veel zin in en 'renden' door het bos. "Til je mij op Jos? vroeg Marije en daar ging ze de lucht in. Door de greppels en over de boomstronken op weg naar de het uitkijkpunt boven het Blauwe meer. Ondertussen maakte ik prachtige trouwfoto's bij het strand, in het bos, bij het water en in de heide. We werden overvallen door een flinke plensbui en dus vertrok het bruidspaar met een flinke sprint naar de auto.

We kwamen bij de trouwlocatie waar het huwelijk werd geopend. Allereerst door de allerliefste Babs - de moeder van de bruid - en later door de dominee in de kerk. Tussendoor konden familie en vrienden het stel feliciteren en was het tijd voor taart. Na beide belangrijke momenten hingen bruid en bruidegom aan het touw en werden de bruidsklokken geluid. Onder luid gejoel en gejuich vertrok het bruidspaar naar de tuin waar het feest zou plaatsvinden.

Tenten die de lucht in vlogen, dat hadden we s'morgens niet kunnen bedenken

Ze stapten uit de auto en keken ze om zich heen; "Waar is de tent gebleven"? vroegen ze zich af waarna de cateraars hun snel vertelden wat er had plaatsgevonden. Het was in de loop van de dag flink hard gaan waaien en ineens vloog die hele grote tent de lucht in om 20 meter verderop in het weiland weer neer te storten. Iedereen vroeg zich af hoe het nu verder moest want het regende inmiddels ook goed hard.

De broer van de bruid had de oplossing en kwam even later met een busje het erf op rijden. Alle familiekleden - sommigen in overal en anderen in een feestjurk - trokken met elkaar de nieuwe tent overeind. Kletsnat en met verwaaide haren stonden ze een uur later met een heerlijk bord eten zich te drogen bij de heathers in de tent. Trouwfotograaf Drenthe | Groningen | Friesland

Dit verhaal is de boeken in gegaan en zal nog vaak als anekdote op de trouwdag van Jos en Marije worden verteld. Het was een dag om nooit te vergeten.

Als jij foto\'s van dit mooie bruidspaar wilt bestellen dan kan dat hier