Trouwfotograaf Slochteren - Groningen - Tillyfotografeert

Trouwfotograaf Slochteren | Groningen

Trouwfotograaf Slochteren | Groningen. Op vrijdag 22 april startte het trouwseizoen met de vrolijke bruiloft van Gerwin en Rianne. De laatste maanden waren wat rustiger en ik was dan ook heel blij met dit eerste bruidspaar voor dit jaar. Het was een extra speciale dag voor mij omdat we familie van elkaar zijn. Ik begon deze trouwdag lekker vroeg in Ten Boer waar Rianne middenin de voorbereidingen zat. De visagist was nog bezig in de serre waar het zonlicht prachtig naar binnen scheen. Rianne zat daar te stralen en voelde zich al helemaal de bruid. Wat was ze nieuwsgierig naar de kleur van het pak: "Hij heeft vast een groen pak" - maar ook naar de auto waarin Gerwin haar zou ophalen. Deze trouwauto was geregeld door beste vriend Levi.

Bruidsreportage Zeegserduinen | Drenthe - Landgoed Fraeylemaborg | Groningen.

Toen Gerwin aan de deur kwam riep ze heel spontaan "Zie je wel - hij is groen" en toen ze naar de auto liepen was ook daar haar verraste uitroep " Ik had dit wel verwacht". Kon er dan helemaal geen geheim meer zijn voor deze bruid? Na deze vrolijkheid vertrokken we naar de Zeegserduinen waar we een geweldige tijd hadden met het maken van de foto's. Het zonlicht speelde zijn spel en deed de kleuren geweldig oplichten. Het water was blauwer dan blauw - het zand witter dan wit en het blad van het krenteboompje was overvloedig oranje/rood. De wind deed ook mee en blies de sluier de lucht in.

Na de fotoreportage vertrokken we naar Slochteren waar het paar ging trouwen op de Fraeylemaborg. Familie en vrienden stond het bruidspaar op te wachten en met luid gejuich werden ze onthaalt. Zo gingen Gerwin en Rianne hun huwelijk in. Vol verlangen naar wat de dag nog zou brengen. Maar vooral hun blik naar een lange toekomst samen. Trouwfotograaf Slochteren | Groningen.