Op zoek naar een trouwfotograaf in Drenthe - Friesland -Groningen

Op zoek naar een trouwfotograaf in Noord Nederland?

Je vraagt je misschien af hoe je een goede fotograaf kunt vinden voor jullie trouwdag. Er zijn veel fotografen die hun diensten aanbieden en probeer dan maar eens een keuze te maken en waar moet je echt op letten. Op zoek naar een trouwfotograaf in Noord Nederland?

Ik geef je graag een paar tips!

Een fotograaf die minstens 15 bruiloften per jaar vastlegt weet precies waar ze op moet letten en mist dan ook geen moment en jullie zijn verzekert van mooie kwaliteitsfoto's. Daarom wil Ik jou adviseren om voor een beroepsfotograaf te gaan die het hele jaar bruiloften fotografeert.

Welke sfeer wil jij terug zien in jouw trouwalbum? Wanneer je op zoek gaat naar een fotograaf dan zal het je opvallen dat er veel verschillende kleuren gebruikt worden voor de foto's. Het is mogelijk om met een filter andere kleuren over de foto te leggen dan de werkelijkheid. Je kent vast wel de warme foto's met een bruine gloed erover. Bedenk in je keuze hiervoor dat dit vaak trends zijn die meestal over een paar jaar weer voorbij gaan

Bekijk de website van de fotograaf en proef de sfeer? Staan er voldoende foto's op van een bruiloft of staan er per bruiloft maar 5 of 10 foto's. In dat geval moet je je afvragen of de fotograaf misschien alleen haar allerbeste foto's laat zien.

Is de fotograaf duidelijk over de prijzen op haar website? Het is soms moeilijk om fotografen te vergelijken omdat de meesten verschillende pakketten hanteren - soms met en soms zonder een trouwalbum. Let ook op het formaat van het album wat er bij zit. Vaak is dat een kleiner album dan het album die jij waarschijnlijk wilt. Dat is niet erg maar het kan wel betekenen dat je met een meerprijs te maken hebt.

Bedenk dat nadat jullie trouwdag is gefotografeerd  een fotograaf - ik zeker - nog minstens 30 uren aan het werk is met jullie trouwreportage. De foto's worden geselecteerd en daarna per stuk bekeken. Ze krijgen een lichte bewerking en waar nodig worden kleine foutjes weg gewerkt. Ook wordt dan de eerste proefversie van jullie trouwalbum gemaakt.

Vraag aan de fotograaf om een hele trouwreportage van een bruidspaar te mogen bekijken. Een compleet album weerspiegelt de stijl van de fotograaf. Tijdens deze kennismaking - die vrijblijvend is - ontdekt je of je ook een 'klik' hebt met de fotograaf. Het is aan jullie om te ontdekken - tijdens de kennismaking - of de fotograaf in staat is om te fotograferen terwijl jullie ontspannen kunnen zijn. Want alleen op die manier krijg je foto's die je met de hele wereld wilt delen.   Op zoek naar een trouwfotograaf in Drenthe - Friesland - Groningen?