Jouw fotograaf Groningen - Drenthe - Friesland - Zwangerschap & Baby

Jouw fotograaf Groningen – Drenthe – Friesland | Zwangerschap & Baby

Een tijdje geleden maakte ik de blog Zwangerschap Fotoshoot | Liefdevol & Puur. Harmen en Margretha hadden ervoor gekozen om hun zwangerschap maar daarna ook hun kleine meisje te laten fotograferen. Zo kwam het dat ik dit mooie stel voor de vierde keer mocht fotograferen en nu samen met hun prachtige dochter. Jouw fotograaf Groningen – Drenthe – Friesland | Zwangerschap & Baby

Jouw fotograaf Groningen – Drenthe – Friesland | Zwangerschap & Baby

Wat was het opnieuw weer een gezellige ontmoeting. Nadat ik beschuit met muisjes had gegeten gingen we gauw aan het werk. Baby Maureen moest wel vaak even huilen en dus namen we rustig de tijd. Maar bij papa op de arm bleef dit kleine meisje heel rustig en na nog een beetje gedronken te hebben konden we verder gaan met de fotoshoot.

Kostbaar – waardevol & uniek,

Harmen en Margretha kozen voor een babyalbum en een Passe Partout box met fotoprints. Op deze manier hebben zij deze twee waardevolle fotoshoots als herinnering vastgelegd. Voor hun trouwalbum hadden ze een box met linnen omslag gekozen. Ook voor fotoshoot van de zwangerschap en de babyfoto kozen zij voor hetzelfde materiaal als het album. Zo hebben zij een inmiddels een heel mooi stapeltje fotoboeken in hun kast liggen. Een prachtige herinnering!