Bruiloft in Gasselte - Fotograaf in Drenthe

bruiloft in Gasselte | Fotograaf Drenthe

Bruiloft in Gasselte | Fotograaf Drenthe. Toen ik bij het huis van de bruidegom aankwam stond daar een geweldig mooie Range Rover te schitteren op de oprit. Ik had het idee dat ik binnen een trotse chauffeur zou aantreffen die deze dag zijn hart zou ophalen. En zo was het precies. Ik kwam binnen en gelijk vroeg Arno aan mij of ik de auto had gezien - alsof ik daarom heen had kunnen kijken. De auto was vandaag zijn beste maatje en vol trots liet hij de auto zien. Zijn moeder fluisterde mij toe of ik er nog even om wilde denken dat er niet alleen foto\'s van het bruidspaar met de auto gemaakt zouden worden.

Bruiloft in Gasselte

Bij Esmee thuis trof ik een ontspannen bruid aan die bijna klaar was om de jurk aan te trekken. Even later was daar het moment dat Arno bij de deur stond om zijn bruid op te halen. De familie stond op de oprit toe te kijken en te genieten van de ontmoeting van Arno met zijn Esmee. Nadat de tranen waren gedroogd was het tijd om in de auto te stappen op weg naar het 't Nije Hemelriekje voor de fotoshoot. Op weg daar naar toe werd de auto geparkeerd op de weg tussen de bomen en maakten we de eerste foto's. We reden over zandweggetjes - precies waar de auto voor bedoeld is. Arno wilde volgens mij nog wel even een wild-west tochtje maken door de bossen maar daar was deze dag dan toch iets minder geschikt voor.

De familie en vrienden van Arno en Esmee stond het bruidspaar op te wachten bij de Wiemel in Gasselte. Omdat het prachtig weer was 16 september konden ze buiten trouwen in het prieel in de tuin. Wat zagen ze er prachtig mooi uit samen. Ik zag de gelukkig blik in de ogen van Esmee en ik zag hoe Arno naar haar keek. Toen dacht ik opnieuw - terwijl ik aan het fotograferen was - wat heb ik toch een heerlijk baan.

Een feestje om naar deze foto's te kijken

Ga er lekker voor zitten want dit is een hele mooie reportage geworden met een heleboel foto's. Echt & Puur - Foto's waarbij je af en toe even mag slikken