Newborn en babyfotografie - Tilly Fotografeert

Newborn fotoshoot Tilly Fotografeert | Drenthe

Op Instagram zag ik het berichtje al voorbij komen. Anoek was zwanger en het duurde ook niet zo heel lang daarna of ze vroeg of ik hen wilde fotograferen tijdens de zwangerschap. Daarna wilden ze graag een newbornshoot als hun kleine meisje geboren was. De zwangerschapsfotoshoot deden we al heel snel. Deze foto’s zijn echt zo mooi geworden. Neem ook daar nog even een kijkje op mijn website bij fotoshoots voor zwangerschappen 

Newborn fotoshoot Tilly Fotografeert | Drenthe

Anoek en Rob straalden samen tijdens de fotoshoot van de zwangerschap en keken uit naar hun kleintje. Het was weer een super mooie ontmoeting en we hadden dan ook weer heel veel bij te praten. Ik had de trouwdag ook verslagen en het was daarom zo leuk te zien hoe het met Rob en Anoek ging. Niet heel veel weken na de zwangerschapsfotoshoot stuurden ze mij het bericht dat Hanna was geboren. Wanneer ik kon komen? We hebben snel een afspraak gemaakt en zo stond ik al heel gauw bij de wieg van dit lieve kleine meisje. Ik had in twee weken tijd vier baby’s gefotografeerd – deze baby’s waren ongeveer 8-12 weken oud – toen ik Hanna zag was onder de indruk van zo’n pril meisje van nog geen 14 dagen oud. Newborn fotoshoot Tilly Fotografeert | Drenthe

We namen de tijd voor de fotoshoot. Hanna moest nog even drinken tussendoor en zoals het bij meisjes hoort kreeg ze ook nog even een andere outfit. Wat was dit opnieuw weer een heerlijke fotoshoot. Geniet van de prachtige foto’s van dit mooie meisje met haar ouders.