Zwangerschapsfotografie in Drenthe- -Wat ben je mooi!- - Tilly Fotografeert

Zwangerschapsfotoshoot in Drenthe | “Wat ben je mooi!”

Als ik vrouwen mag fotograferen in hun zwangerschap dan raak ik altijd een beetje ontroerd. Vrouwen zijn zo krachtig, sterk en mooi en dat wordt in de zwangerschap nog meer zichtbaar. Opnieuw was ik dan ook blij met de zwangerschapsfotoshoot in Drenthe | "Wat ben je mooi!" Anoek. Ik was werkelijk onder de indruk toen ik jou zag in je prachtige jurk. Je straalde helemaal en ik zag dat je genoot van de fotoshoot.

Zwangerschapsfotoshoot in Drenthe" Wat ben je mooi

Vorig jaar in september zijn Rob en Anoek getrouwd en nu mocht ik hen fotograferen terwijl ze wachten op hun eerste kindje. Dus ontmoetten wij elkaar vorige week bij het 't Nije Hemelriekje in Drenthe. Het was weer tijd om bij te praten en mooie foto\'s te maken. Anoek had twee jurkjes mee genomen om te wisselen tijdens de fotoshoot. ik vond het een geweldige keus want juist deze variatie maakte het net even anders en speciaal. Kijk zelf even in de portfolio en geniet even mee van dit prachtige stel.

Babyshoot

Rob en Anoek hun kindje wordt in juli geboren en ik kan er nu al naar uitkijken om hun kindje dan te fotograferen. Wil jij ook graag mooie foto's van je zwangerschap of straks als jullie kindje geboren is? Ik maak graag ruimte in mijn agenda ook jullie te fotograferen.