Zwangerschap Fotoshoot - Tilly Fotografeert

Zwangerschap Fotoshoot | Liefdevol & Puur

Zwangerschap Fotoshoot Fraeylemaborg

Margretha had wel eens gedacht aan een zwangerschap fotoshoot | Liefdevol & Puur. Maar het raakte ook weer op de achtergrond en uiteindelijk bedacht ze dat het waarschijnlijk niet meer zou lukken om foto's te maken. Toen kreeg ik een berichtje van Harmen of het nog mogelijk was om op korte termijn een zwangerschapsshoot te plannen. Hij wilde deze fotoshoot cadeau geven op Moederdag.

Zo kwam het dat we vorige week in Slochteren bij de Fraeylemaborg waren. Het werd een hartelijk weerzien nadat we elkaar voor het laatst hadden gesproken toen het trouwalbum klaar was. We hadden weer veel te vertellen maar we gingen ondertussen toch ook maar gauw aan de slag. Hier een foto, daar een foto en maar bijpraten. Wat was het gezellig! Ik vond het vooral ook zo bijzonder om Harmen en Margretha zo samen te zien. Als aanstaande papa en mama, er helemaal klaar voor.

Magnolia

Harmen en Margretha hebben inmiddels al een heleboel herinneringen gemaakt bij de Fraeylemaborg in Slochteren. We waren daar voor de loveshoot en een paar maanden later voor de foto\'s op hun trouwdag en nu dus voor de fotoshoot van de zwangerschap. We moesten natuurlijk ook even naar de Magnolia. Precies op dezelfde plek maakte ik hier ook al eerder foto\'s van Margretha.

Opnieuw weer een prachtige maar ook ontroerende serie. Nog eventjes en dan mag ik ook hun baby komen bewonderen en fotograferen.