zwangerschapsfotografie en newbornfotoshoot

Zwangerschapsfotografie

Samen met Mees gingen Remco en Marjolein naar het Stadspark in Groningen om daar de foto's van de zwangerschap te maken. Tijdens de eerste zwangerschap van Marjolein heb ik hen ook samen gefotografeerd. Gauw daarna werd Mees geboren en deden we de babyshoot. Nu wordt Mees grote broer en dus was het tijd voor het maken van een nieuwe herinnering met deze zwangerschapsfotoshoot. Zwangerschapsfotografie

Wat gaat de tijd snel..

Het was anderhalf jaar geleden dat ik Mees fotografeerde als kleine baby van 6 weken. Nu zag ik een vrolijk, ondernemend en nieuwsgierig mannetje. Hij wilde graag bij papa en mama op de arm maar toen hij even de kans kreeg om te kruipen ging hij er snel vandoor. Ik vond het opnieuw weer zo bijzonder om foto\'s te maken van de zwangerschap. Een prachtige buik en liefdevolle armen er om heen. Ook dit kindje is meer dan welkom en nu al zo geliefd.

Nog een paar weekjes en dan kom ik opnieuw om ook jullie kleine meid op de foto te zetten. Super leuk en wat kijk ik er naar uit!

Ben jij zwanger en wil je ook deze bijzondere periode laten fotograferen? Neem contact op en we maken gauw een afspraak.