Bruidsfotograaf in Groningen - Tilly Fotografeert

Bruidsfotograaf in Groningen

In september was ik bruidsfotograaf in Groningen bij het huwelijk van Bernard en Sabine. Daar waren Melle en Magda de ceremoniemeesters en na een hele dag samen opgetrokken te hebben vertelden ze dat zij ook gingen trouwen. Of ik hen ook wel wilde fotograferen op hun bruiloft.

Bruidsfotograaf in Groningen

Zo begon onze kennismaking. Later hebben we nog een paar keer per skype contact gehad over de invulling van hun trouwdag. Het werd ook voor hen nog een hele puzzel in verband met de maatregelen. Er was zelfs even een moment dat ze het niet echt meer zagen zitten maar nadat ze in januari hadden besloten om hoe dan ook te trouwen viel er een last van hun schouders en konden ze gaan organiseren.

Op 9 april reed ik al vroeg richting het noorden van Groningen. Toen ik bij het huis van Magda kwam stond iedereen al klaar om bij de eerste ontmoeting van bruid en bruidegom te zijn. Nadat ik mijn camera's gepakt had duurde het dan ook maar even of daar kwam Melle aan in zijn mooie Mercedes. Het werd een vrolijke en liefdevolle ontmoeting. Gelijk hierna stapten we in de auto om de foto's te maken

Fotoshoot in Noordpolderzijl

Voor het maken van de fotoshoot gingen we eerst naar het bos van Middelstum. We maakten hier de eerste foto's en daarna vertrokken we richting Noordpolderzijl. Dit was de plek waar Melle en Magda hun eerste afspraakje hadden gemaakt. Daarom wilden zij hier graag naar toe omdat ze hier bijzondere herinnering hebben liggen. De weg ernaar toe was al zo genieten met de polders en mooie vergezichten met boerderijen in het land en hier en daar een molen. Ik word altijd heel blij van deze prachtige omgeving. Mijn kinder-en jeugdtijd op een boerderij met het landleven komt dan weer helemaal tot leven.

Het was echt heel guur toen we uitstapten uit de auto. Het was een koude dag maar bij de Waddenzee was het nog een paar graadjes kouder. Een extra kleedje voor Magda was dan ook geen overbodige luxe. Tijdens het maken van de trouwfoto's moest de bruid tussendoor wel even opwarmen. Brr.. ik had een warme jas aan en vond het al bar koud.

Trouwen in de kerk van Eenum

De lunch voor het bruidspaar stond klaar. Samen met de ouders hadden ze even tijd om te eten en toen moesten ze zich voorbereiden op het huwelijk. De gasten waren al gearriveerd in de kerk van Eenum. De kerk was lekker warm en bruid en bruidegom konden plaats nemen op een warm schapenvachtje. Hier werd het huwelijk voltrokken door de ambtenaar. Nadat het JA-woord had geklonken mocht het nichtje de ringen brengen. Er was nog enige verwarring over de trouwringen. Van wie was nu welke ring? Maar uiteindelijk kwamen ze eruit en zaten de ringen aan de vingers.

Taart en toost

Na de ceremonie werd de taart binnen gebracht en werd koffie en thee uitgedeeld. Er was toen ook tijd voor de beide vaders die een bijzondere speech hadden gemaakt. De gasten konden het bruidspaar feliciteren en het bruidspaar genoot van alle speciale wensen en cadeau's die hun werden gegeven. Dit alles vond plaats in het kerkje van Eenum.

Melle en Magda, het was een mooie dag. Ik heb erg genoten van jullie trouwdag die met de nodige aanpassingen juist heel bijzonder werd. Later dit jaar gaan jullie naar de kerk om ook daar een zegen te vragen over jullie huwelijk. Ook dan zal het weer een speciale dag zijn. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe.

Wil je graag meer foto's zien en bestellen? klik door naar deze gallery