Wij gaan trouwen!Loveshoot & Bruidsfotografie

Wij gaan trouwen! Loveshoot & Bruidsfotografie

Een half jaar geleden ontmoette ik Melle en Magda op de bruiloft van Bernard en Sabine. Zij kwamen na een poosje bij mij en vertelden het grote nieuws aan mij. Wij gaan trouwen! Loveshoot & Bruidsfotografie. Zou jij onze trouwdag ook willen fotograferen? Daarna hadden we de laatste maanden een paar keer overleg gehad over hun bruiloft. Het was een beetje spannend hoe hun trouwdag eruit zou gaan zien. De maatregelingen veranderden vaak en het maakte het niet gemakkelijk om een goede planning te maken. Maar met een heleboel creativiteit en goede organisatie gaan zij een prachtige dag tegemoet .

Wij gaan trouwen! Loveshoot & Bruidsfotografie

Zij kozen ervoor om eerst de loveshoot te laten maken omdat ze eigenlijk helemaal geen foto’s van hen samen hadden. Melle en Magda hadden als locatie het Schildmeer uitgekozen omdat dat ze daar met regelmaat wandelen. Er waren zoveel mooie plekjes om te fotograferen bij het strand, langs de rand in het riet en op het bruggetje. Ze hadden vooraf aan de loveshoot verteld dat ze helemaal niet gewend waren om gefotografeerd te worden en dat ze het ook wel een beetje onwennig vonden. Wij gaan trouwen! Loveshoot & Bruidsfotografie.

Ontspannen en genieten 

Na een kwartiertje vroeg ik hoe ze het tot dusver ervaarden om gefotografeerd te worden. Eenstemmig antwoorden ze dat ze het superleuk vonden en dat ze heel benieuwd waren naar het resultaat. Ik liet een paar beelden zien op het schermpje en dat zag er al veelbelovend uit. Op de trouwdag met trouwjurk en pak zullen ze zeker nog meer stralen dan dat ze nu al deden. Ik kon hun verzekeren dat het een fantastische shoot zou gaan worden. Na de loveshoot dronken we nog even een kopje thee bij de auto. We namen ook nog even de laatste belangrijke details voor hun bruiloft en toen namen we afscheid.

Nog maar eventjes en dan zijn zij bruidegom en bruid. Wat kijk ik uit naar de trouwdag!