Bruid en bruidegom in Groningen

Ivo en Sanne vertelden mij in het kennismakingsgesprek dat ze graag trouwfoto’s wilden die er zo gewoon en spontaan mogelijk uit zouden zien. Zelf hielden ze niet zo van voor de camera staan – wat ik heel goed begrijp. Ik was dan ook super verrast toen ik ze zag op de dag van hun trouwen. Ze zagen er beide zo fantastisch uit. Ik dacht : dit is niet moeilijk – zij hoeven ook echt niet te poseren. Een prachtige bruid en bruidegom in Groningen.

Wandelend door de stad

Zo was de wandeling door de stad naar de Prinsenhof in Groningen al een fotoervaring op zich. Het was een plezier om het bruidspaar te zien genieten van elkaar maar ook van de mensen die hun vrolijk groeten. Stadsfoto zijn altijd uniek omdat ze zo onvoorspelbaar zijn. Er gebeurd van alles – lopend langs bouwputten -mensen die meegenieten – een jurk wat vast blijft zitten – en zo kan ik nog wel even doorgaan.

De Prinsenhof

In de Prinsenhof werd het huwelijk gesloten. Ivo was zo trots op zijn sokken dat hij –  gelijk nadat hij zijn JA-woord had gegeven – zijn broekspijpen omhoog trok. Sanne moest dit natuurlijk wel bekijken en dus ging de voet op de tafel waar de akte klaar lag om te tekenen. De gasten genoten mee en konden hen later feliciteren en een toost uitbrengen op de bruid en de bruidegom.

We maakten halverwege de middag nog een klein rondje rondom de Prinsenhof. Ik maakte een aantal foto’s van Ivo en Sanne en zij konden even bijkomen van alle spanningen. Wat was het een heerlijke en ontspannen dag. Ik ging naar huis met een tas vol met mooie foto’s. Het resultaat is werkelijk prachtig  en het trouwalbum wordt ook heel spoedig geleverd!

Bruid en bruidegom in Groningen

Wil je nog meer foto’s bekijken uit deze prachtige serie? Bestellen kan hier!