Familie Fotoshoot - Drenthe - Tilly Fotografeert

Familie Fotoshoot | Drenthe

Er kwam een telefoontje van Henk met de vraag of ik zijn prachtige gezin wilde fotograferen. Het was een cadeautje voor zijn vrouw. Zelf had hij niet zoveel met fotograferen zei hij. Ik denk dat hij bedoelde dat hij er niet zoveel idee bij had hoe het allemaal zou verlopen tijdens de Familie Fotoshoot | Drenthe. Maar dat hoeft ook helemaal niet - dat kon hij gerust aan mij over laten. En ook een beetje aan Gerjanne want zij ging over de kleurtjes van de outfits. Daar had zij een heel goede kijk op.

Ik was het cadeautje

In Norg lagen al een heleboel herinneringen. Elk jaar met kerst vierden ze daar samen het leven en de verhalen werden dan met dit weekend ook aangevuld. Op de dag van de fotoshoot was Jisca jarig en ik was het cadeautje vertelde Jisca mij. Daarom trokken we met elkaar het bos in en hebben we samen deze fantastische familiefoto's gemaakt. Gelijk na de familie fotoshoot stuurde ik Henk een eerste preview met één foto erbij waarvan ik dacht dat die wel eens dé familiefoto zou kunnen worden. Toen alle foto's door mijn handen waren gegaan en ik ze bewerkt had twijfelde ik wel een beetje want er zijn natuurlijk weer veel - heel veel - mooie foto's waaruit zij kunnen kiezen.

Familie Fotoshoot Drenthe

Ik wil ook graag een fotoshoot inplannen