Trouwen in de Amshof - Groningen - Tilly Fotografeert

Trouwen in de Amshof | Groningen

Trouwen in de Amshof | Groningen. Nadat we de loveshoot hadden gedaan in het voorjaar van 2021 waren Erik en Linda helemaal gerustgesteld. Ze wisten zeker dat het goed zou komen. Ik kon ze verzekeren dat ze zeer fotogeniek waren en dus leefden ze - wat dat betreft - met een gerust hart naar de trouwdag toe.

De eerste ontmoeting

Nadat de voorbereiding waren getroffen - het haar was prachtig gestyled door Fabuleus Haaridee - trok Linda haar droomjurk aan. Terwijl haar moeder haar hielp kwam de allerbeste vriend ook nog even langs om Linda te bewonderen. Zo stond ze even later klaar om Erik te ontmoeten die aan kwam rijden in de Snoek - die al jaren in zijn bezit was. Daar bij de voordeur was hun eerste ontmoeting

De Heemtuin in Muntendam

We vertrokken naar de Heemtuin in Muntendam om daar de foto\'s te maken. Het bruidspaar had veel tijd voor de fotoshoot genomen want ze wilden er gewoon optimaal van genieten. Nu was ik al een paar keer eerder op deze locatie geweest en ik wist dat het er heel mooi was. Maar Erik en Linda vertelden mij dat ze ook naar de heidevelden wilden. Ik wist helemaal niet dat er ook een heideveld was en ik was dan ook totaal verrast. Na een klein wandeltochtje over de prairie en door de bossen zagen we de heide in bloei. Maar onderweg hebben eerst nog even foto\'s gemaakt op een supersmal en lang bruggetje. Ook deze plek was mij nog niet bekend en deze foto\'s zijn dan ook verbluffend mooi geworden.

De gasten stonden al te wachten op het bruidspaar. Ik vertelde nog dat het stel heel nauwkeurig was en stipt op tijd in het programma zat - en dat ze er dus zo aankwamen. Maar de tijd verstreek. Ik zat al een behoorlijk poosje in de wal van het kanaal te wachten zodat ik de mooiste shot van de aanrijdende Snoek kon maken. Een kwartier later waren ze er nog niet en ik begon me een beetje zorgen te maken. Was er iets gebeurd - een lekke band of...

Toen ze uiteindelijk er toch aankwamen en uit de auto stapten vertelden ze dat ze de planten nog even water moesten geven thuis en even de tijd waren vergeten. Haha.. zo relaxed heb ik het nog niet eerder meegemaakt.

De Amshof in Kiel-Windeweer

Ze trouwden in de kerk en ze vierden feest in de tuin. Er was een draaiorgel en er was taart. Er waren heel veel gasten met een bellenblaas en er werd getoost. Wat was dit een fantastische trouwdag. Ik wist - toen ik naar huis ging met een tas vol met kaartjes - dat ik heel veel en prachtige foto\'s had kunnen maken. Tijdens het verwerken en het maken van het album was ik dan ook heel enthousiast en blij.

Lieve Erik en Linda, Jullie verhaal heeft mij aangegrepen. Wat zijn jullie mooie en lieve mensen. Ik wens dat geluk en liefde jullie deel zijn zijn. De liefde straalt uit jullie ogen en dat is de mooiste bouwsteen voor de toekomst. Lieve groetjes, Tilly

Zoeken jullie ook nog een fotograaf voor jullie huwelijk of voor een andere fotoshoot met gezinsleden? Ik neem heel gauw contact met jullie op.