Bruidsfotograaf in Drenthe - Tilly Fotografeert

Bruidsfotografie in Drenthe | Tilly Fotografeert

Bruidsfotografie in Drenthe | Tilly Fotografeert. Aan het begin van dit nieuwe jaar op 2 januari 2021 schoof ik bij Bart en Aleida aan de ronde tafel in hun gezellige en sfeervolle keuken. Met lekker stuk koek en een kop koffie vertelden zij mij hun wensen voor hun bruiloft bij de Natuurplaats Noordsche Veld

De bruiloft vond plaats in september en op de ochtend van de 10e reed ik naar Veenhuizen waar ik de bruidegom ontmoette. Hij stond al klaar om te vertrekken naar zijn bruid die op haar beurt wachtte op Bart.

Bruidsfotografie in Drenthe | Tilly Fotografeert

De gasten hadden zich verzamelt bij de Natuurplaats in Norg waar het huwelijk geopend zou worden. Onder de tent op de vlakte - midden in de natuur - zou het Ja- woord klinken. Er werd een lekker stuk koek gepresenteerd en de gasten hingen zakje zaad in de boom voor het bruidspaar. Het duurde daarna niet zo lang of daar kwam het bruidspaar in hun blauwe eend over de keien aangereden. Wat waren ze mooi samen. Alle bruiloft gasten verwelkomden hen met heel veel plezier en zo kon de ceremonie beginnen.

Donkere wolken boven het bruidspaar

Terwijl de ambtenaar de ceremonie leidde pakten donkere wolken zich samen boven de tent. Het zou erom spannen of ze het droog zouden houden maar uiteindelijk viel de eerste regen pas aan het einde van de middag. Er werd getoost en taart gegeten, de kaarten kwamen op tafel en een heel aantal gasten gingen op speurtocht door de bossen. Toen ze terug kwamen konden ze hun boodschap typen op echte typmachines.

Wat heb ik een geweldige mooie bruiloft vastgelegd. Er waren zoveel vrolijke mensen - de locatie was fantastisch mooi - en wat waren Bart en Aleida een stralend mooi bruidspaar. Geweldig dat ik als trouwfotograaf foto's van jullie huwelijksdag heb mogen maken. De dag eindigde met een hele mooie zonsondergang en een regenboog boven jullie. Wat een mooie start voor jullie huwelijk. Heel veel geluk samen!