Trouwfotograaf Groningen - Tilly Fotografeert

Bruidsfotograaf Groningen – Borg Ewsum Middelstum

Bruidsfotograaf Groningen – Borg Ewsum Middelstum

Trouwen in Middelstum

Het was september en de trouwdag van Harmen en Margretha was aangebroken. Ik mocht hun bruidsfotograaf  zijn en zodoende kwam ik voor de eerste keer op Borg Ewsum in Middelstum. Ik had er zo ontzettend veel zin in. De zon scheen al volop toen ik in de auto stapte op weg naar Slochteren. Daar wachtte de bruid om Harmen te ontmoeten. Margretha was al vroeg wakker en zat al in de make-up en de laatste lokken werden vastgezet door Lida. Zus liep nog met de krullers in het haar en had nog niet haar mooiste jurkje aan. Maar het was tijd; de trouwjurk moest aan getrokken worden.

Precies op tijd stond Harmen te wachten om zijn bruid in zijn armen te sluiten.

Weddingwriter

Terwijl ik aan het fotograferen was zag ik vanuit mijn ooghoeken iemand op de bank zit met een tablet en een schrijfboekje. Opeens herinnerde ik mij weer dat Mirna ook op de bruiloft aanwezig zou zijn. Zij is weddingwriter en beschrijft de de hele trouwdag zodat het bruidspaar later nog eens rustig hun trouw- avontuur kan nalezen. En dat ze vandaag avonturen zouden gaan beleven was wel duidelijk.

Trouwen

Met de trouwauto vertrokken we naar de locaties om foto’s te maken. Maar die trouwauto moest nog wel aan de praat. De broers kwamen er tot 2x toe bij om de motor te starten. Eindelijk konden we naar de eerste foto’s maken bij de de Fraeylemaborg in Slochteren en daarna naar Borg Ewsum in Middelstum. Hier is het bruidspaar getrouwd in de boomgaard. Wat een heerlijke plek om elkaar het ja-woord te geven. Na de ceremonie werd de taart aangesneden en werden de groepsfoto’s gemaakt. Het gezelschap vertrok hierna voor het diner naar Rietland in Zuidwolde voor het diner en het feest.

Harmen en Margretha, wat heb ik een mooie dag met jullie gehad. Ik heb erg genoten van jullie. Heel veel geluk samen!

Wil je foto’s bestellen in de webshop dan kan dat hier!

Haar en make-up Fabuleus Haaridee | Weddingwriter Woordenwensjes | Trouwlocatie Borg Ewsum | Feestlocatie Rietland