trouwfoto's

Romantisch met een vleugje stoer

Romantisch met een vleugje stoer | Trouwfoto’s om trots op te zijn | Assen Drenthe

Een prachtig en mooi stel die geen ‘gewone’ trouwfoto’s wilden

We deden de loveshoot deden in december en ik ontdekte al snel dat Jarnik en Laura er wel van hielden om buiten de gebaande wegen te gaan. Tijdens het fotograferen vertelden ze over hun werk en de uitdagingen die ze daarin tegen kwamen. We praten ondertussen ook over hun bruiloft en hoe ze de foto’s op hun trouwdag wilden hebben. Langzamerhand kreeg ik er een beeld van want het moest niet ‘gewoontjes’ gaan. Het mocht wel stoer. En met een vrouw als Laura zou het ook heel romantisch gaan worden.

In de Wolken

Op de trouwdag reden we – na de eerste ontmoeting naar de voormalige suikerfabriek in Groningen. Hier op dit terrein van de Wolkenfabriek zou het gaan gebeuren met rook- kleurbommen. Het waaide nogal hard dus we moesten wel even een goed plekje zoeken in de luwte van het gebouw. Met mijn camera op het statief en mijn tweede camera in de hand stond ik klaar om te beginnen. Af en toe moest ik het bruidspaar ‘zoeken’ omdat ik ze niet meer kon zien in de hoeveelheid van de rookwolken. Maar wat een mooie trouwfoto’s zijn het geworden met twee prachtige mensen. Super romantisch en stoer.

Vleugje stoer

Als politieman moest er natuurlijk wel met een stoere auto gereden worden. Met een flinke snelheid, ik laat even de kilometerstand achterwege, reden we van Assen naar Groningen. Hier stond een politiewagen te wachten. Ook trouwfoto’s met de dienstauto zijn superleuk om te fotograferen tijdens de fotoshoot.Toen kon er getrouwd worden in de grote tuin van Restaurant Zalen van Veen in Assen. Hier werd het feest gevierd en gedanst tot in de kleine uurtjes.Jarnik en Laura, Super mooie mensen zijn jullie. Wat een prachtige dag had ik met jullie. De foto’s zijn geweldig mooi geworden. Trouwfoto’s om trots op te zijn! 

Voor familie en vrienden heb ik een aantal foto’s in een online gallery gezet. Klik hier om ze bekijken en te bestellen!