trouwfotografie en loveshoot

PURE LIEFDE | LOVESHOOT IN DOORN

Pure Liefde | Loveshoot in Doorn. Het was op een vrijdagmorgen, een paar weken geleden dat mijn telefoon ging. Ik hoorde een vrolijke stem die mij vroeg of ik de volgende dag een loveshoot in Doorn zou willen doen. Ik was verrast maar werd gelijk ook enthousiast. Natuurlijk kwam ik naar Doorn want echte liefde wil ik heel graag fotograferen.

Pure Liefde | Loveshoot in Doorn

Toen ik in Doorn op de afgesproken plaats uit de auto stapte ontmoette ik Irene en Ton. We maakten een praatje en ondertussen wandelden we het bos in. De herfst was in in zijn volle glorie. Het duurde maar even of de eerste foto\'s waren gemaakt. Wat een plaatjes! We hadden het heel gezellig samen en terwijl ik de foto\'s aan het maken was vertelden Ton en Irene dat ze hoopten te trouwen binnenkort.

Wat zijn mensen mooi!

Telkens als ik aan het fotograferen ben val ik weer van de ene verbazing in de andere. Want wat was dit ook weer een prachtig couple. Terwijl zij met heel veel plezier de leukste posities inzetten bedenk ik ondertussen hoe mooi ik mensen vind. Ik voelde zo\'n dankbaarheid dat ik mag fotograferen. Wat voelde ik mij blij met de ontmoeting met dit vrolijk stel. Opnieuw werd ik hierdoor weer bevestigd in mijn werk.

Heb jij ook altijd al een loveshoot willen doen maar kwam het er steeds niet van? Neem dan contact met mij op