Loveshoot en trouwfotograaf

Loveshoot | Trouwfotograaf |Friesland

Het is inmiddels al meer dan anderhalf jaar geleden dat ik Christiaan en Alice ontmoette op een bruidsbeurs. Al heel snel hadden we daarna onze eerste kennismaking. Ik had al heel snel door dat ik een heel vrolijk en lief stel voor me had. Ze hadden grootse plannen voor hun trouwdag en ik vond het natuurlijk heel leuk om mee te denken voor de loveshoot en de trouwfotografie op hun trouwdag. Loveshoot | Trouwfotograaf | Friesland

Loveshoot | Trouwfotograaf | Friesland

Een tijdje na onze afspraak kreeg ik de vraag of ik ook nog op een andere datum beschikbaar was omdat zij graag wilden trouwen op Texel. YEEH... natuurlijk had ik toen nog ruimte in mijn agenda. Wat een ontzettend leuk vooruitzicht om een bruidspaar op Texel te fotograferen. Vooral omdat Texel niet alleen hun lievelingseiland is maar ook omdat wij daar met onze kinderen heerlijke herinneringen hebben liggen met heel veel tentvakanties. Ik kom er nog steeds heel graag. Loveshoot | Trouwfotograaf |Friesland

Loveshoot

Maar eerst zouden we de loveshoot nog gaan doen bij de Kale Duinen in Appelscha. Wat een prachtige plek om hier je loveshoot te doen. Ook als trouwfoto locatie is het hier werkelijk prachtig. We hebben hier onze kennismaking voortgezet. Zo leuk dat ik Christiaan en Alice nu in het 'echt' mee maakte. Ik had al ontdekt dat het een heel vrolijk stel was maar tijdens de loveshoot zag ik hoe heerlijk ontspannen ze waren en tegelijk vol ideeën en plannen.

Kijk snel naar deze fantastische fotoshoot. Ik heb nu al heel erg genoten van dit stel. Reken maar dat we dat op Texel driedubbel zoveel gaan doen!