50.000 trouwfoto's afgeleverd aan bruidsparen

50.000 trouwfoto\’s afgeleverd aan bruidsparen

 

Inmiddels zijn het er al weer meer trouwfoto\'s afgeleverd maar ik vind het nog steeds leuk om te vertellen : Ik heb meer dan 50.000 trouwfoto\'s afgeleverd aan bruidsparen en dat voelt toch echt wel als een feestje!

Alleen maar aan bruidsparen?

Als ik alle gezinnen die ik heb gefotografeerd, alle babyshoots en alle stelletjes die een loveshoot hebben gedaan erbij reken dan kom ik op nog veel meer afgeleverde foto\'s. Eerlijk gezegd heb ik dat rekensommetje niet gemaakt. Nu vind ik getallen ook helemaal niet zo belangrijk en ik ben daar dan ook helemaal niet mee bezig.

Ik vind het veel belangrijker dat het resultaat er uitmuntend uit ziet. De reacties die ik krijg van de bruidsparen zijn voor mij dan ook belangrijker dan de hoeveelheid aan bruidsparen die ik jaarlijks fotografeer.

Elk jaar 20-25 bruidsparen

Meestal fotografeer ik elk jaar 20-25 bruidsparen per jaar. (Zodoende heb ik ook 50.000 trouwfoto\'s afgeleverd aan bruidsparen) De boekingen gaan dan ook altijd best wel snel en dan zit ik zomaar weer vol in een maand. Ik hoop altijd op een mooie verdeling over het hele jaar maar daar heb ik niet veel invloed op. Zo gebeurde het dat ik voor dit jaar in Mei erg veel aanvragen kreeg en ik dus een aantal bruidsparen moest teleurstellen. Dit vind ik helemaal niet leuk.

Als jij die teleurstelling niet wilt

Als jij niet teleurgesteld wilt worden dan raad ik je aan om niet langer te wachten met het maken van een afspraak. Tijdens onze kennismaking kunnen jullie ontdekken of ik de fotograaf ben die bij jullie past. Ik vind het dan ook altijd heel leuk om te weten wat jullie wensen zijn. Hoe zien jullie de trouwdag voor je en welke foto\'s zou je terug willen zien in jullie trouwalbum. Deze kennismaking is vrijblijvend. Alleen als het goed voelt kunnen jullie een keuze maken voor een fotograaf.