Tilly fotografeert

Trouwfotografie Wilheminiaoord

Heel vroeg in de ochtend reed ik naar Everdingen om daar Trouwfoto’s te maken in de uiterwaarden van de Lek. Trouwfotografie Wilhelminaoord.

De bruid kwam net bij de kapper vandaan en het was tijd om aan te kleden. Ik kon ondertussen nog even de foto’s maken van het bruidsboeket. De hond vond het ook interessant allemaal en deed volop mee. Hij begroette de bruidegom nog voordat de bruid beneden was. Na een kop thee vertrokken we voor de bruidsfoto’s naar de uiterwaarden. Hier stond de bankje waar de bruid ten huwelijk is gevraagd. Wuivende grassen en kleurige bloemen vierden het feest van Peter en Erika volop mee. Trouwfotografie Wilhelminaoord.

Na de trouwfotografie vertrokken we naar Wolvega waar het huwelijk werd gesloten. Het was een lang ritje voor het bruidspaar in hun blauwe VW busje. Maar volgens mij vonden ze dat juist helemaal niet erg. Het ja-woord werd hier aan elkaar gegeven en toen opnieuw het busje in op weg naar het koloniekerkje van Wilhelminaoord.

Hier wachtte ons een festivalachtige tuin met een bakfiets voor de taart en prachtig gedekte tafels voor het diner. De ballonnen en de feestlampjes maakten de sfeer compleet. Maar het allermooiste is natuurlijk de kerk die in het centrum stond.

Na de taart en het diner werd hier dan ook het huwelijk van Peter en Erika bevestigd in aanwezigheid van een heleboel familieleden en vrienden. Na afloop een heerlijk ijsje, een kampvuur om aan te warmen en een brassband om de sfeer er in te brengen.

Peter en Erika, ik wens jullie heel veel geluk samen en ik heb er van genoten om jullie te fotograferen.