Trouwfotograaf - Tilly Fotografeert - bruidsfotografie

Een huwelijkscadeau voor bruidsparen in Corona tijd

Als je bruiloft verplaatst moet worden door Corona

Wat als de bruiloften van dit voorjaar in 2020 niet door kunnen gaan? Deze gedachte liet mij niet los nadat de eerste maatregelen werden getroffen door de overheid. Ik stelde mij voor hoe het zou zijn om je trouwplannen te zien verdwijnen terwijl je daar al maanden naar uitkijkt. Daarom bedacht ik een huwelijkscadeau voor alle bruidsparen in Corona tijd.

Vorige week wisten we nog niet precies hoe het zou gaan maar ineens was daar de persconferentie. Het bericht was schokkend maar gaf direct ook helderheid. Oke! dus geen bruiloften dit voorjaar. En dus kon mijn plan voor een cadeautje voor alle bruidsparen in werking worden gesteld.

Een nieuwe trouwdatum prikken

Maar allereerst moest ik natuurlijk de bruidsparen bellen, luisteren naar hun verhaal en emoties en tegelijk een nieuwe datum prikken. Ik was verbaasd over de snelheid waarmee dit ging. Iedereen had in een ogenblik tijd een nieuwe datum in het najaar van 2020 gepland.

De trouwdatum

De oorspronkelijke datum houdt toch bijzondere waarde. Nooit zullen de bruidsparen deze datum vergeten. Deze trouwdatum waar alles naar toe gepland is in de agenda. Jurken en trouwpakken hingen al klaar. Wat een verdrietige gewaarwording als je ineens realiseert dat je dus niet kunt trouwen op dezelfde dag als je opa en oma jaren geleden. Een ander stel vertelde mij dat het de datum was waarop ze elkaar voor het eerst hadden gekust. Dan kun je die dag toch niet ineens zomaar ongemerkt voorbij laten gaan?

 

Vier je oorspronkelijke trouwdag!

Alle bruidsparen hebben een cadeau van mij ontvangen. Ik ga hun namelijk toch fotografen terwijl zij hun oorspronkelijke trouwdag gaan vieren op een picknick kleedje ergens in de stille natuur. Met een glaasje wijn, een bruids-taartje en een boeket vieren zij samen hun trouwdag. Terwijl ik met mijn telelens foto\'s maak om dit onvergetelijke moment vast te leggen.

Als herinnering ontvangen ze een klein fotoboekje in dezelfde kwaliteit als het trouwalbum.

Ontroerend mooi

De reacties ontroerden mij en ik zat vaak met tranen in mijn ogen (wat zij niet zagen natuurlijk) aan deze kant van de telefoon. " Ik ben er even helemaal stil van" of deze reactie; "Wat een hartverwarmende verrassing" of  Wat een ontzettend lief cadeau, dit gaan we doen".

Wat ben ik blij dat ik alle bruidsparen een nieuw plekje heb kunnen geven in mijn agenda. Het gaat erg druk worden dit najaar maar ik kijk er ook enorm naar uit. Tegelijk ben ik dankbaar dat ik toch op de oorspronkelijke trouwdag een mini-fotoshoot kan gaan doen en op deze manier 10 bruidsparen iets heel waardevols ga geven.