Fotoshoot in Tynaarlo - Gasterse Duinen

Fotoshoot in Tynaarlo – Gasterse Duinen

Fotoshoot in Tynaarlo - Gasterse Duinen. Begin dit jaar in 2020 had ik een afspraak met Kevin en Lizette over hun trouwdag in september. Toen ik vroeg of ze belangstelling hadden voor een fotoshoot in Tynaarlo reageerden ze allebei heel enthousiast. Want zeiden ze; "We hebben niet zoveel foto's van ons samen en ook geen fotoshoot ervaring. Dus kom maar op met die loveshoot.

Fotoshoot in Tynaarlo - Gasterse Duinen

We spraken af om de fotoshoot Tynaarlo -  Gasterse Duinen aan het einde van de middag te plannen. Dit is een prachtig natuur- en duin gebied met mooie wandelpaden. We moesten een beetje afstand houden van elkaar vanwege de anderhalve meter afspraak. Dat was hier op de velden helemaal geen probleem al voelde het wel een beetje onwennig. Maar mijn camera met telelens had helemaal geen moeite met deze afstand.

Gouden uurtje

Omdat we de loveshoot aan het einde van de middag hadden gepland konden we profiteren van het prachtige licht van de ondergaande zon. Het gouden uurtje geeft een hele bijzondere sfeer. Terwijl we wandelden over de heide bespraken we de planning van hun trouwdag en ondertussen hield ik de mooie plekjes in de gaten om foto's te maken. Na een uurtje ontspannen fotograferen en kletsen waren we klaar. De foto's zijn prachtig geworden en zijn een geweldige voorbode voor de trouwdag. Zeker weten dat ze hun trouwfoto\'s met de hele wereld willen delen.