Trouwen in Assen

Het vrolijkste bruidspaar van Nederland | Getrouwd in Drenthe

De trouwambtenaar begon de ceremonie met deze woorden; “Vandaag trouwt het vrolijkste bruidspaar van Nederland. Ik denk dat ze wel gelijk had want wat een heerlijk, enthousiast, lief en hartelijk stel mocht ik fotograferen.

Het vrolijkste bruidspaar van Nederland

De dag begon vroeg in de flat waar de bruid en haar vriendinnen waren begonnen met de voorbereidingen. Na alle gekte en drukte in dit huis kwam ik bij de bruidegom die nog maar pas uit bed was. Zijn dag begon in alle rust met zijn broer en vader. Na een poosje was hij klaar voor de trouwdag en was het wachten op de bruid.

Ik raakte verstrikt in de ballonnen

De eerste ontmoeting van het bruidspaar was gepland op Landgoed Valkenstijn in Assen. De ballonnen stonden klaar en daar kwam de bruid. Terwijl zij naar hem toe liep stond ik met de camera haar op te wachten om die eerste blik in hun ogen te fotograferen. Alles leek goed te gaan totdat ik ineens omsingelt werd door de linten van de ballonnen die door de harde wind niet op hun plek bleven staan. De grote ballon vloog voor mijn ogen langs terwijl ik de bruid al heel dichtbij zag komen. Maar ik stoeide nog met die touwen. Ik worstelde met de wind, de ballonnen en de linten en ik kreeg het wel even benauwd. Daar was het moment en mijn camera was nog verstrikt in de touwen…

Romantisch en stoer

Na dit hilarische gebeuren gingen we verder met foto’s maken. Het was allemaal niet zo spannend meer want ze hadden ‘geoefend’ tijdens de loveshoot. De bruid was gek op de bloesem en in de boomgaard hebben we dan ook romantische foto’s gemaakt. Het vleugje stoer vonden we in het hart van Assen. Die ene muur, het hek en de gele deuren. We liepen er langs en het heeft verrassend mooie foto’s gegeven.

Getrouwd in Drenthe bij de Dame

Helaas kon er niet buiten getrouwd worden want het was koud. Maar de schelpenzaal in Paviljoen van de Dame is een schitterende trouwzaal en daar gaf het bruidspaar elkaar na veel vrolijkheid maar ook met veel tranen elkaar het Ja-woord. Carina Roemers heeft het huwelijk ‘geopend’ met de woorden; Vandaag trouwt het vrolijkste bruidspaar van Nederland. Wat een prachtige ceremonie, het verhaal van Carina was persoonlijk, liefdevol en humoristisch. Een verhaal om nooit te vergeten! Na deze woorden sprak het bruidspaar de trouwbelofte naar elkaar uit en ontvingen ze de zegen van de vader van de bruid.

De Twee Provinciën

Het was tijd voor taart & toost en lekker eten. En daarvoor moet je bij de Restaurant de Twee Provinciën zijn.  Met veel enthousiasme kondigde Marcel het heerlijke diner aan en kon het feest beginnen.

Ger & Siem, Dank jullie wel voor jullie enthousiasme. Wat heb ik genoten van jullie trouwdag!