Bruiloft in eigen tuin | Niebert | Groningen | Tilly Fotografeert

Bruiloft in eigen tuin |Niebert |Groningen

Als je in een prachtige mooi huis woont en er is voldoende ruimte om je heen. Bruiloft in eigen tuin Niebert Groningen. Waar ga je dan je bruiloft vieren? Natuurlijk in eigen tuin. Op je eigen erf met de geit en de schapen als toeschouwer van je eigen trouwerij.

Ik kwam aanrijden in het dorp Niebert in Groningen en er werd op een feestelijke manier duidelijk gemaakt waar ik naar toe moest rijden. Ballonnen langs de weg en overal in de straat hingen de vlaggen uit. Toen ik doorreed naar het huis van het bruidspaar was ik verrast hoe mooi het hier was.  Maar ik had geen tijd om hier heel lang bij stil te staan want er moest gefotografeerd worden bij de bruidegom. Ik zou de hele dag hier nog zijn dus er was nog voldoende tijd voor het maken van mooie plaatjes.

‘Hier valt niets meer te halen’

Nadat de foto’s bij de bruidegom waren gemaakt ging ik gauw door naar de bruid. Daar was het gezellig druk met de laatste handelingen rondom het aankleden. De laatste knoopjes dicht, de sieraden om en toen de sluier in het haar. Het duurde niet lang meer of daar kwam de bruidegom om zijn bruid te halen. Hij werd verwelkomt bij de deur met de tekst: ‘Hier valt niets meer te halen’. Natuurlijk kwam de bruid naar buiten en kon de vader het papier van de deur afhalen. Zijn dochter ging toch echt trouwen vandaag.

Fotoshoot

We hadden een paar locatie besproken van te voren waar we de foto’s zouden maken. Er was voldoende tijd voordat het feest zou gaan beginnen en dat was heel fijn want we zagen onderweg verschillende leuke en mooie plekken. We stapten uit en maakten de mooiste foto’s samen.

Radio Noord

Er wachtte het bruidspaar nog een mooie verrassing bij thuiskomst. Radio Noord was ingelicht door een trotse opa en oma die heel Noord Nederland wilden laten weten dat hun kleinzoon ging trouwen.

Op de tractor naar de kerk

De gasten hadden zich inmiddels verzameld in de tuin en maakten zich klaar om naar de kerk te gaan. Iedereen zou op kar met de tractor ervoor naar de kerk gereden worden. Met veel vrolijkheid en heel veel bekijks van de dorpelingen ging de bruiloftsstoet naar de kerk waar het huwelijk geopend werd.

Bruiloft in eigen tuin

Toen was het tijd voor het feest in eigen tuin. De bellen werden geblazen en de terugtocht gemaakt. In de tuin van het bruidspaar stond een prachtige tent met mooi gedekte tafels te wachten op de gasten. Het was een gezellige boel. Ondertussen heb ik mooie sfeerfoto’s kunnen maken. Wat een heerlijk en ontspannen feest. Yes! zo wil ik er nog wel meer.

Mark en Iepie, Wat een gezellige tijd heb ik met jullie gehad. Van harte geluk samen!