bruidspaar in de boomgaard | Slochteren | Appingedam | Tilly Fotografeert

Bruidspaar in de boomgaard | Slochteren | Appingedam

Toen Regina en Jeroen vorig jaar bij mij kwamen voor de kennismaking vertelden ze dat ze de foto’s wilden laten maken in Slochteren. Ik dacht toen gelijk: ” Wauw! Wat is er nu mooier dan een bruidspaar in de boomgaard. Dat wil ik wel fotograferen!”

Bruidspaar in de boomgaard

En daarom vertrokken wij op de trouwdag vanuit Appingedam naar Slochteren. Daar in de boomgaard zou het bruidspaar gaan picknicken. Met veel hilariteit en gelach van de bruidsmeisjes werd de picknicktafel klaar gemaakt. Het was niet zo gemakkelijk om in de boomgaard te lopen vanwege de vele kikkers die er ook hun plekje hadden gezocht. Het gegil van de meisjes was dan ook door het hele bos te horen.

Wat gebeurde er in de ochtend?

Ik kwam s’morgens aan in Appingedam bij de ouders van de bruidegom. De dag was ook daar al vroeg begonnen. Niet alleen de bruidegom ging in zijn pak maar ook zijn vader en broer trokken hun pak aan onder toeziend oog van moeder en vriendin. Nadat ik hier de eerste foto’s had gemaakt vertrok ik naar Regina die al heel lang bij de kapper zat. Ik heb met bewondering gekeken hoe de kapster het haar van Regina wist om te toveren tot een prachtig bruidskapsel.

De eerste ontmoeting

De auto kwam de straat in rijden en Jeroen beet nog even zenuwachtig op zijn vingers. De deurbel klingelde en het bleef nog een poosje stil. Heel langzaam ging de deur open en daar stond de bruid. Oog in oog met haar bruidegom. Na elkaar heel lang bewonderd te hebben kwamen ‘eindelijk’ de bruidsmeisjes naar buiten om zich over de jurk te ontfermen.

Met een lach en een traan

Ik zie best vaak tranen tijdens de huwelijksceremonie en in de kerkdiensten maar tijdens de huwelijksvoltrekking van Jeroen en Regina had niemand meer droge ogen. Ik denk niet dat de gasten dit snel zullen vergeten. Wat een bijzonder moment hadden zij met elkaar.

Jeroen en Regina, wat een prachtige trouwdag en wat waren jullie mooi . Ik ben blij dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn. Heel veel geluk en liefde voor jullie samen.