Super mooie trouwdag in Garnwerd aan Zee - Tilly Fotografeert

Super mooie trouwdag in Garnwerd aan Zee

Een super mooie trouwdag in Garnwerd aan Zee – Ik wist het al toen ik naar het huis van de bruid reed om daar de eerste foto’s te maken. Dit zou weer een prachtige trouwdag worden. De mist trok langzaam op en de beginnende herfst liet zich van de mooiste kant zien met een heleboel zonneschijn. De bruid zat nog in haar badjas maar was bijna zo ver om haar trouwjurk aan te trekken. Haar vader haalde de jurk van het kapstokje en toen was daar het moment om te veranderen van meisje naar bruid.

Oogverblindend mooi

Toen de deur open ging stond daar een oogverblindend mooie bruid te stralen voor haar bruidegom. Wat waren ze mooi samen.

De Cadillac

Het bruidspaar vertrok in de  roze Cadillac voor het fotomoment. Het was een heerlijke tijd van samen zijn en ontspanning voordat de drukte van de trouwdag zou gaan beginnen. We waanden ons een beetje in het buitenland zo in het Reitdiep dal. Wat is het daar bijzonder mooi. We zagen het schip bij Garnwerd aan Zee al liggen waar over een uurtje getrouwd zou worden.

Een lach en een traan

De gasten wachtten het bruidspaar op voor de lunch en daarna ging het hele gezelschap naar de boot. Hier werd Ja gezegd met een hele grote lach en met een heleboel tranen. Het was een prachtige trouwceremonie die eindigde met een heleboel ballonnen die de lucht in gingen voor het bruidspaar.

Bruiloft

Het was tijd voor toost en taart. Er werd gespeecht en volop genoten van het heerlijk eten. Met veel kaarsen, warme vuurtjes en lampionnen was de sfeer heerlijk ontspannen op het verwarmde terras.

Ik heb ontzettend genoten van dit bruidspaar. Heel veel liefde en geluk samen in jullie huwelijk.