Een onvergetelijke trouwdag - Bruidsfotografie in Assen - Tilly Fotografeert

Een onvergetelijke trouwdag – Bruidsfotografie in Assen

Een onvergetelijke trouwdag - Bruidsfotografie in Assen. Ik stapte vol verwachting al heel vroeg in de auto richting Assen. Het zou een mooie dag gaan worden met een fotoshoot bij \'t Nije Hemelriek en een bruiloft bij trouwlocatie de Kruimel in Gasselte. Maar eerst was ik op weg naar de bruidegom. Hij was al in de kleren en samen met zijn vriend en zwager werden er nog wat zenuwachtige handelingen verricht. Het bruidsboeket werd een paar keer in de handen genomen en de details op zijn overhemd en in de colbert werden opnieuw bekeken. Hij liep een beetje heen en weer en hij was er volgens mij helemaal klaar voor. Maar hij moest nog even wachten want ik moest nog naar de bruid. Zij was nog volop in de voorbereidingen.

Een onvergetelijke trouwdag - Bruidsfotografie in Assen

Bij de bruid werd er hard gewerkt. De jurk werd nog op de foto gezet en de zussen zaten bij de kapster. Uiteindelijk was de tijd om de jurk aan te trekken en nadat de sieraden waren om gedaan was het wachten op de bruidegom. Toen Kevin aan kwam rijden stond de hele buurt buiten te wachten om een glimp van het bruidspaar op te vangen. Daarna vertrokken we naar de fotolocatie maar eerst werd ik nog verrast met een cadeautje. Onze kleindochter was net geboren en dat was niet aan de aandacht van Kevin en Lizette voorbij gegaan. Het was even een ontroerend moment maar daarna snel weer verder. De knop gauw weer omzetten...

Trouwen bij de Kruimel

Er werd getrouwd in het witte kerkje van Gasselte. De zussen strooiden de rozenblaadjes toen Lizette binnen werd gebracht door haar vader. Het werd een prachtige ceremonie met een klein gezelschap maar het was een mooie en intieme sfeer. Nadat ze waren getrouwd liepen ze met elkaar richting de trouwlocatie en daar werden de laatste slingers opgehangen en werd de taart aangesneden.

Corona

In de tuin stond een grote tent en daar werd met met heel veel lol een toost uitgebracht op het bruidspaar. Natuurlijk moesten er ook nog een paar mooie foto\'s gemaakt worden met de gasten. Er werd daarna lekker gegeten van de barbeque en toen was voor mij bijna het einde gekomen aan deze trouwdag. Kevin en Lizette, wat heb ik genoten op jullie trouwdag. Maar ook tijdens het verwerkingsproces van alle foto\'s heb ik heel veel plezier gehad. Wat een prachtige foto\'s kwam ik tegen. Ik denk dat jullie een fantastisch verhaal hebben gekregen met deze mooie serie. Heel veel geluk en liefde samen!

Wil jij ook een fotoshoot boeken? Klik dan hier en ik neem direct contact met je op