Gezinsfotografie Drenthe

Gezinsfotoshoot & Familiefotografie Drenthe | Groningen | Friesland

 

Ik kreeg een paar minuten na het versturen van de fotoshoot dit leuke spraakberichtje van Karien. Gezinsfotoshoot & Familiefotografie Drenthe | Groningen | Friesland

Aangenaam – blij verrast met heel veel, heel veel mooie foto’s van ons drieën. Foto’s van onszelf, met ons tweeën en met ons dochtertje. Ons gezin! Ik zie de foto’s voorbij komen op mijn scherm en bij elke foto denk ik: ‘ah wat is die mooi’.

Jeroen en Karien wilden al zo lang mooie foto’s van hen samen hebben. Maar het kwam er steeds niet van totdat ik de mini-shoot actie bekendmaakte en dat was het moment dat ik een berichtje kreeg. ‘Nu gaan we het niet langer uitstellen, plan ons maar in.

Een koude winterse dag

Het was best koud deze dag maar met warme jassen en vrolijke sjaals was het prima te doen. De winterse sfeer werd extra mooi door de schaapskudde die op de heide liep. Terwijl we rond wandelden en ik ondertussen hele gesprekken met Lieve had werden prachtige foto’s gemaakt. “Mag ik ook kijken” vroeg Lieve. Ze wilde ook graag zien op mijn camera hoe ik de foto’s maakte. Ik liet haar door de zoeker kijken en op het knopje drukken en zo kwamen Jeroen en Karien ook op de foto. Gemaakt door hun eigen Lieve.

Even later vertelde Karien mij dat ze zo blij was dat ze dit nu deden. Het was vooral ook een gezellige tijd samen. Karien vertelde: “Ik ben zo in de fotoshoot gestapt en ik heb er niet meer over nagedacht dat ik het best spannend vond. Want niet voor niks heb jij je slogan: ‘Ik fotografeer je zoals je bent’.

Wat een fijne middag hadden we samen op de heide. Karien was achteraf zo blij met de foto’s. Zo blij dat ze gelijk besloot: “Dit gaan we elk jaar doen samen”