Zwangerschap en fotografie

Zwangerschapsfotografie | Gasterse Duinen

We bekijken net de prachtige foto’s die je van ons gemaakt hebt. Wauw!! Super blij mee en heel waardevol’. Zwangerschapsfotografie | Gasterse Duinen in Drenthe. Het was een paar weken geleden dat ik gevraagd werd of ik Patricia weer wilde fotograferen in de zwangerschap. Zus en vriendinnen gaven dit cadeau tijdens de babyshower net als de vorige keer bij de eerste zwangerschap. Dit is toch fantastisch!

Voor deze zwangerschapsfotoshoot gingen we naar de Gasterse Duinen. Het is de perfecte locatie voor een prachtige fotoshoot. Omdat het al diep in de herfst was waren de kleuren prachtig. Samen met hun zoontje gingen we de duinen in. Ik vond het heerlijk om dit mooie stel weer te fotograferen. Het was dan ook heel leuk om eerst even bij te praten voordat we aan het werk gingen. Alhoewel ik moet zeggen dat ik echt wel rondkeek want het jongetjes was natuurlijk lekker aan het spelen en dat kon gewoon gelijk op de foto.

Wat een heerlijke fotoshoot was dit. De temperatuur ongekend hoog voor eind oktober. Maar ook met koudere dagen dit gekund. Extra laagjes onder je kleding zorgen er dan voor dat je lekker warm blijft maar dat was deze dag niet nodig. Het zijn prachtige foto’s. Zwangerschapsfotografie | Gasterse Duinen

Kijk en geniet!